publicitate

Contact e-Distributie Muntenia. Deranjamente & Avarii. Telefon urgente

Contact E-Distributie Muntenia. Grupul Enel este prezent în România prin intermediul companiilor de distribuție a energiei electrice, printre care se numără E-Distribuție Muntenia, E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea. Aceste companii furnizează servicii esențiale legate de distribuția energiei electrice în diferite regiuni ale țării.

Serviciile Oferite de E-Distribuție Muntenia:

publicitate
 1. Racordare la Rețea: Branșarea clienților la rețeaua de distribuție a energiei electrice.
 2. Distribuție de Electricitate: Furnizarea de energie electrică pentru clienții racordați la rețea, în funcție de caracteristicile individuale, cum ar fi puterea și tensiunea.
 3. Măsurare: Instalarea și mentenanța contoarelor, monitorizarea și raportarea măsurătorilor electrice.

Contacte și Deranjamente e-Distributie Muntenia.

 • Contact E-Distribuție Muntenia (București, Ilfov, Giurgiu):
  • Telefon contact, deranjamente, avarii si urgente: 021.9291
  • Deranjamente: 0800.070.888
  • E-mail: [email protected]
 • E-Distribuție Banat:
  • Telefon deranjamente: 0800.070.444
 • E-Distribuție Dobrogea:
  • Telefon deranjamente: 0800.070.555

Pentru rezolvarea problemelor legate de distribuția energiei electrice sau pentru solicitarea de informații suplimentare, clienții pot apela numerele de telefon specificate mai sus. Pentru deranjamente în rețea, aceste numere sunt accesibile gratuit de pe întreg teritoriul național. De asemenea, există și opțiunea de a trimite reclamații sau solicitări prin e-mail, pentru un suport complet și rapid.

Aspecte Tehnice și Procedurale E-Distribuție Muntenia

Contact E-Distributie Muntenia. Într-o lume din ce în ce mai dependentă de energie electrică, este esențial să înțelegem aspectele tehnice și procedurale asociate serviciilor oferite de E-Distribuție Muntenia. De la puterea aprobată și organizarea șantierului la locul de consum și citirile periodice, fiecare aspect este crucial pentru o experiență eficientă și sigură în utilizarea energiei electrice.

publicitate

Puterea Aprobată și Evaluarea Consumului

Puterea aprobată reprezintă nivelul maxim de energie electrică pe care îl poți consuma în orice moment și este specificată în Acordul Tehnic de Racordare (ATR). Este esențial să evaluezi cu atenție nevoile tale de consum, deoarece o cerere de spor de putere poate fi necesară în cazul în care ai nevoie de mai multă energie electrică.

Organizarea Șantierului și Locul de Consum

Organizarea șantierului este o situație temporară în care ai nevoie de curent electric pentru lucrările de construcție. Locul de consum poate fi definit ca terenul, incinta sau clădirea în care se consumă energie electrică. Este important de remarcat că fiecare loc de consum are o singură instalație de utilizare, iar în funcție de acesta se stabilește și contractul cu furnizorul de energie electrică.

publicitate
publicitate

Citirile de Regularizare și Schimbarea Contorului

E-Distribuție efectuează citiri de regularizare la șase luni pentru clienții rezidențiali și lunar pentru clienții business. Acestea pot fi realizate fie de către reprezentanți ai companiei, fie prin sistemul de telecitire pentru contoarele inteligente. De asemenea, schimbarea periodică a contorului se efectuează la fiecare 10 ani conform reglementărilor în vigoare, asigurând astfel precizia și fiabilitatea măsurătorilor.

publicitate

Desființarea Branșamentului Aerian și Costurile Aferente

În cazul în care locul de consum dispare, este posibil să fie necesară desființarea branșamentului aerian, coloanei și cutiei asociate. Costurile pentru această procedură pot varia, iar în medie, un branșament cutie și coloană poate costa aproximativ 529,07 lei, TVA inclus. Contact E-Distributie Muntenia.

Fiecare aspect tehnic și procedural este esențial pentru asigurarea unei distribuții eficiente și sigure a energiei electrice către consumatori. Prin înțelegerea acestor aspecte, clienții pot beneficia de o experiență mai bună și pot gestiona mai eficient consumul de energie electrică.

Alte detalii despre E-distributie Muntenia

E-Distribuție Muntenia este una dintre companiile renumite din cadrul Grupului Enel în România, specializată în distribuția energiei electrice în regiunea Muntenia. Cu o prezență solidă și o infrastructură extinsă, E-Distribuție Muntenia este unul dintre principalii furnizori de energie electrică pentru consumatorii din această zonă.

Serviciile Oferite de E-Distribuție Muntenia:

 1. Racordare la Rețea. Compania oferă servicii de racordare la rețeaua de distribuție a energiei electrice, facilitând astfel accesul clienților la sursa de energie necesară.
 2. Distribuție de Electricitate. E-Distribuție Muntenia asigură distribuția eficientă și sigură a energiei electrice către clienții racordați la rețea, ținând cont de diferitele lor nevoi și cerințe.
 3. Măsurare. Compania se ocupă de instalarea și mentenanța contoarelor de energie electrică, precum și de monitorizarea și raportarea măsurătorilor electrice pentru consumatori.

Responsabilitate și Eficiență

E-Distribuție Muntenia își desfășoară activitatea cu o mare responsabilitate față de clienți și comunitatea în care operează. Asigurarea unui serviciu de calitate, sigur și eficient este prioritatea principală a companiei, iar pentru aceasta investește constant în modernizarea infrastructurii și în implementarea celor mai noi tehnologii.

Transparență și Comunicare

Comunicarea deschisă și transparentă cu clienții este un alt aspect important pentru E-Distribuție Muntenia. Compania își informează constant clienții cu privire la orice modificări sau lucrări planificate în rețea, asigurându-se că aceștia sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul distribuției de energie electrică. Contact E-Distributie Muntenia.

Îmbunătățire Continuă

E-Distribuție Muntenia este angajată într-un proces continuu de îmbunătățire a serviciilor oferite, luând în considerare feedback-ul clienților și adaptându-se la schimbările din piață și din mediul de afaceri. Prin inovație și flexibilitate, compania își propune să rămână unul dintre liderii de piață în domeniul distribuției de energie electrică.

Concluzie finala despre E-distributie Muntenia

E-Distribuție Muntenia este o companie de încredere și profesionistă, cu o reputație solidă în domeniul distribuției de energie electrică. Prin serviciile sale de calitate, responsabilitate și orientare către client, compania contribuie la asigurarea unei alimentări sigure și eficiente cu energie electrică în regiunea Muntenia. Contact E-Distributie Muntenia.

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul oficial.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine