publicitate

Contact Hidroelectrica. Telefon relatii clienti. Reclamatii deranjamente si avarii

Contact Hidroelectrica. Hidroelectrica este una dintre cele mai mari companii de producție și furnizare a energiei electrice din România, fiind deținută în întregime de statul român. Fondată în 1947, compania operează o serie de centrale hidroelectrice și termoelectrice, având un impact semnificativ asupra pieței de energie din țară.

Principala activitate a Hidroelectrica constă în producția și distribuția energiei electrice obținute din surse hidro, dar și termoelectrice. Compania are o capacitate instalată considerabilă și este un actor important în asigurarea stabilității și securității sistemului energetic național.

publicitate

Printre principalele centrale hidroelectrice pe care le operează Hidroelectrica se numără Porțile de Fier I și II, Vidraru, Bicaz și Râul Mare. Aceste centrale joacă un rol esențial în generarea de energie electrică regenerabilă, contribuind la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Telefon contact Hidroelectrica pentru reclamatii si deranjamente (avarii)

Contact Hidroelectrica. Pentru a contacta serviciul de relații cu clienții online al Hidroelectrica, iată câteva opțiuni:

publicitate
 • Poți apela la centrul de relații cu clienții Hidroelectrica la numărul de telefon 021.9834 sau la 021.9861. Aici vei putea discuta cu un operator și vei primi asistență pentru diverse probleme legate de furnizarea energiei electrice sau pentru a încheia noi contracte de furnizare.

Comparativ cu alte companii de pe piață, Hidroelectrica este recunoscută pentru ofertele sale competitive în ceea ce privește furnizarea energiei electrice.

Asigură-te că ai la îndemână toate informațiile necesare și detaliile legate de contul tău sau de problema pe care o întâmpini, astfel încât operatorul să poată oferi cea mai bună asistență posibilă.

publicitate
publicitate

Oferta Hidroelectrica 2024

Oferta Hidroelectrica pentru anul 2024 aduce prețuri competitive pentru energia electrică, iar detaliile acesteia sunt următoarele:

publicitate
 1. Prețul energiei electrice: Pentru o perioadă contractuală de 12 luni, prețul energiei electrice, care include și tariful de transport (TG), este de 0.28253 lei/kWh.
 2. Prețul energiei electrice active: În oferta Hidroelectrica, prețul energiei electrice active (fără TG) pentru aceeași perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh.
 3. Prețul final de contract: Prețul final de contract pentru furnizarea energiei electrice este determinat în funcție de amplasarea geografică a locului de consum. Detaliile acestuia sunt anexate la prezenta ofertă.

Această ofertă reflectă angajamentul Hidroelectrica de a furniza energie electrică la prețuri competitive și transparente, adaptate nevoilor pieței și ale consumatorilor. Prin aceste tarife competitive, Hidroelectrica continuă să își consolideze poziția ca unul dintre principalii furnizori de energie electrică din România, contribuind la asigurarea unei alimentări stabile și eficiente a consumatorilor. Contact Hidroelectrica.

Modalitati de contact Hidroelectrica

Pentru a intra în contact cu Hidroelectrica și a obține suport sau informații despre serviciile tale, poți folosi următoarele date de contact:

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A.

 • Adresă: Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, București, Clădirea Tower Center, Et. 10-15, Cod poștal: RO-011171, ROMÂNIA.
 • Program de lucru: Luni până Vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Departament Furnizare Hidroelectrica

Cand este cazul sa intru in contact cu Hidroelectrica?

Contact Hidroelectrica. Contactează Hidroelectrica pentru următoarele:

 1. Informații despre contract și servicii: Pentru a obține detalii despre contractul tău și serviciile oferite de companie.
 2. Trimiterea indexului autocitit: Pentru a transmite indexul autocitit al consumului tău de energie electrică.
 3. Sesizări și reclamații: În cazul în care ai probleme sau nemulțumiri legate de serviciile Hidroelectrica.
 4. Probleme legate de transmiterea indexului autocitit: Pentru a primi suport în cazul unor dificultăți întâmpinate în procesul de transmitere a indexului autocitit.
 5. Alte solicitări: Pentru alte întrebări sau solicitări specifice legate de serviciile Hidroelectrica.

Hidroelectrica informatii clienti si asistenta

Pentru a vă oferi mai multă claritate și acces la informațiile de care aveți nevoie, iată câteva detalii importante despre relația cu clienții la Hidroelectrica:

Facturare și index autocitit:

 • Facturile de energie ale Hidroelectrica pot fi primite prin e-mail sau poștă, conform opțiunii din contract.
 • Indexul autocitit poate fi comunicat în perioada 24-28 a lunii curente la numărul de telefon 0800 800 359 (apel gratuit).
 • Pentru transmiterea indexului, aveți nevoie de codul atribuit locului de consum, disponibil în factura de energie electrică.

Citirea contorului:

 • Citirea contorului este realizată periodic de către operatorul de distribuție sau prin autocitire, conform specificațiilor de mai sus.

Facturare și probleme recente:

 • Factura Hidroelectrica poate fi furnizată prin poștă sau e-mail. În ultima perioadă, unele probleme au fost semnalate cu privire la primirea facturilor aferente consumului pe lunile trecute.
 • Pentru mai multe informații sau pentru a raporta astfel de probleme, puteți contacta serviciul de relații cu clienții la numărul de telefon 021.9834.
 • Puteti gestiona facturile si prin aplicatiile iHidro si Speeh Hidroelectrica

Informații suplimentare:

 • Pentru detalii suplimentare și actualizate, vă recomandăm să accesați site-ul oficial al Hidroelectrica.
 • De asemenea, puteți urmări modalitățile de contact pentru serviciul de relații cu clienții, prezentate mai sus. Contact Hidroelectrica.

Pentru informații actualizate sau orice alte întrebări, vă recomandăm să consultați direct site-ul oficial al Hidroelectrica sau să contactați serviciul de relații cu clienții la numărul de telefon furnizat.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine