publicitate

Contact Fan Courier. Telefon call center relatii clienti. Reclamatii si program

Contact Fan Courier. Fan Courier se remarcă ca fiind liderul incontestabil al pieței de curierat din România, furnizând servicii de calitate și soluții logistice eficiente pentru clienții săi. În acest articol, vom explora modalitățile de contact cu Fan Courier, oferind un ghid practic pentru urmărirea comenzilor și gestionarea potențialelor probleme sau reclamații.

Modalități de Contact Fan Courier:

 1. Telefon Fan Courier:
  • Pentru a intra în legătură directă cu serviciul de call center al Fan Courier, puteți apela la numărul de telefon principal: +4021.9336. Acest număr este apelabil din orice rețea și este disponibil pentru clienți pentru a obține asistență rapidă și eficientă.
  • Alternativ, clienții Vodafone și Orange pot apela la numerele dedicate: +40723/+40742.55.22.33 pentru a contacta Fan Courier.
  • Pentru o accesare rapidă și fără complicații, puteți apela și la numărul scurt *9336.
 2. Email:
  • Pentru situații care necesită o comunicare scrisă sau pentru depunerea de sesizări și reclamații, puteți contacta Fan Courier prin intermediul adresei de email oficială: [email protected]. Asigurați-vă că furnizați toate detaliile necesare pentru a facilita rezolvarea problemei într-un mod prompt.

Cum să Urmăriți Comenzile Livrate de Fan Courier:

 1. Aplicația Fan Courier:
  • Descărcați aplicația mobilă Fan Courier disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât și Android. Prin intermediul acestei aplicații, puteți urmări în timp real statusul comenzilor dumneavoastră, verifica locația coletelor și primi notificări instant despre livrarea acestora.
 2. Urmărirea Online:
  • Accesați site-ul oficial Fan Courier și utilizați funcția de urmărire a coletelor. Introduceți numărul de AWB (Air Waybill) primit la confirmarea comenzii pentru a obține informații actualizate despre stadiul de livrare.

Cum să Depuneți o Sesizare sau Reclamație:

 1. Telefonic:
  • Utilizați numărul de telefon al serviciului de call center pentru a raporta orice problemă sau reclamație legată de serviciile Fan Courier. Asigurați-vă că furnizați toate detaliile relevante pentru o rezolvare eficientă a situației.
 2. Email:
  • Trimiteți un email la adresa oficială [email protected] pentru a depune o reclamație în scris. Descrieți în detaliu problema și includeți informații despre colet și comandă pentru o investigație corespunzătoare.

Contact Fan Courier. Prin intermediul acestor modalități de contact și urmărire a comenzilor, Fan Courier se angajează să ofere o experiență transparentă și eficientă clienților săi, asigurându-se că nevoile și preocupările acestora sunt adresate într-un mod profesionist și prompt.

publicitate

Cum Intri în Contact cu Fan Courier?

Atunci când ai nevoie de informații sau asistență legată de coletele expediate prin Fan Courier, există mai multe modalități prin care poți intra în contact cu această companie de curierat de încredere. În acest ghid practic, vom explora cele mai eficiente și accesibile opțiuni pentru a te conecta cu Fan Courier și a primi suportul necesar.

Opțiuni de Contact cu Fan Courier

Telefonul Dispeceratului sau Call Center-ului Fan Courier:

publicitate
 • Sunând la numărul de telefon dedicat al dispeceratului sau call center-ului Fan Courier, poți obține asistență rapidă și informatii detaliate despre coletul tău. Aici vei putea discuta direct cu un operator pregătit să răspundă tuturor întrebărilor tale și să ofere soluții la problemele întâmpinate.

Solicitări Frecvente către Departamentul de Relații cu Clienții:

 • Informații despre livrare și expediere bazate pe codul AWB al coletului.
 • Oferte de contractare a serviciilor Fan Courier pentru nevoile tale de transport și livrare.
 • Sesizări și reclamații legate de întârzieri, pierderi sau alte probleme legate de coletele livrate de Fan Courier.
 • Detalii despre facturare și opțiuni de plată pentru coletele cu ramburs.
 • Orice altă solicitare personalizată în funcție de nevoile și cerințele tale specifice.

Cum Să Beneficiezi la Maximum de Serviciul de Relații cu Clienții Fan Courier:

 • Fii Pregătit cu Informații Relevante: Asigură-te că ai la îndemână toate detaliile relevante legate de coletul tău, cum ar fi numărul de AWB și adresa de livrare, pentru a facilita procesul de comunicare și rezolvare a problemelor.
 • Rămâi Calm și Politicos: Chiar dacă întâmpini dificultăți sau întârzieri, încearcă să păstrezi o atitudine calmă și politicoasă în timpul conversației cu reprezentantul Fan Courier. Aceasta va facilita comunicarea și va spori șansele unei rezolvări rapide și eficiente a problemei tale.
 • Explică Detaliat Problema: Atunci când raportezi o problemă sau faci o reclamație, asigură-te că oferi o descriere clară și detaliată a situației. Cu cât este mai precisă informația furnizată, cu atât mai ușor va fi pentru echipa de suport să identifice și să remedieze problema.
 • Urmărește Înregistrarea Solicitării: Dacă primești un număr de înregistrare sau un cod pentru solicitarea ta, notează-l și folosește-l pentru a urmări progresul rezolvării problemei tale.

Contact Fan Courier. Prin urmare, atunci când intri în contact cu Fan Courier, asigură-te că utilizezi aceste sfaturi și recomandări pentru a obține cea mai bună experiență și a soluționa rapid orice problemă legată de coletele tale. Cu o comunicare clară și eficientă, vei putea să te bucuri de serviciile de curierat profesioniste și fiabile oferite de Fan Courier.

publicitate
publicitate

Programul și Informații Utile despre Fan Courier

Fan Courier este una dintre cele mai renumite companii de curierat din România, oferind servicii de transport profesionale și fiabile pentru clienții săi. Pentru a facilita interacțiunea cu clienții și pentru a asigura o experiență plăcută și eficientă, Fan Courier respectă un program bine definit și oferă informații importante pentru utilizatorii săi. În acest articol, vom explora în detaliu programul de lucru al Fan Courier și alte aspecte relevante pentru clienți.

publicitate

Programul de Lucru al Fan Courier:

 • Sediile Principale: Programul de lucru al sediilor principale ale Fan Courier variază în funcție de locație:
  • Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
  • Sâmbătă: 09:00 – 14:00
 • Sediul Central Fan Courier:
  • Program: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00
  • Recepție Clienți: Pentru predarea sau preluarea expediițiilor, poți suna la numărul de telefon 0728.241.759.
  • Adresă: Șos. de Centură nr. 32, Stefăneștii de Jos, Ilfov, 077175

Serviciile Oferite de Fan Courier:

Fan Courier oferă servicii de transport atât pe cale rutieră, în majoritatea țărilor UE, cât și pe cale aeriană, la nivel mondial. Astfel, clienții se pot baza pe această companie pentru a livra colete într-o gamă largă de destinații, atât naționale, cât și internaționale. Contact Fan Courier.

Plata la Curier:

Da, poți achita facturile direct la curier. Curierul va încasa valoarea facturii și îți va emite chitanța corespunzătoare. Este important de menționat că suma achitată nu trebuie să depășească limita de 5.000 lei pentru persoane juridice și 10.000 lei pentru persoane fizice.

Serviciul „Cheamă Curier” – Fan Courier

Dacă ai nevoie să trimiți colete rapid și în siguranță către diverse destinații, Fan Courier îți pune la dispoziție serviciul „Cheamă Curier”. Acest serviciu este extrem de convenabil și eficient, oferindu-ți posibilitatea de a expedia colete fără nicio bătaie de cap. În acest articol, vom explora modul în care poți folosi serviciul „Cheamă Curier” și ce informații ar trebui să ai pregătite înainte de a chema curierul.

Procesul de Chemare a Curierului:

 1. Specifică Detaliile Expediției: Înainte de a chema curierul, asigură-te că ai toate detaliile necesare pregătite:
  • Dimensiunile coletului (înălțime, lungime, greutate)
  • Adresa de preluare a coletului (adresa ta de expediție)
  • Adresa de livrare a coletului (adresa destinatarului)
  • Modalitatea de plată a taxei de transport (de regulă, tu sau destinatarul).
 2. Apel sau Completare Formular Online: Pentru a chema curierul, ai două opțiuni:
  • Apel Telefonic: Sună la numărul de telefon 021 9336 și furnizează detaliile necesare operatorului.
  • Formular Online: Accesează pagina dedicată „Cheamă Curier” de pe site-ul Fan Courier și completează formularul cu informațiile solicitate.
 3. Confirmarea Expediției: După ce furnizezi detaliile corespunzătoare, curierul va confirma expedierea coletului și îți va furniza un număr de tracking pentru a putea urmări livrarea.

Avantajele Serviciului „Cheamă Curier”:

 • Conveniență: Poți expedia coletele tale fără a fi nevoie să te deplasezi la o agenție Fan Courier.
 • Eficiență: Curierii profesioniști se vor ocupa de preluarea și livrarea coletului într-un timp cât mai scurt posibil.
 • Siguranță: Fan Courier asigură o manipulare sigură și responsabilă a coletelor, pentru a se asigura că acestea ajung în condiții optime la destinație.

Soluționarea Reclamațiilor și Sesizărilor la Fan Courier

Fan Courier Express se angajează să ofere un mecanism simplu și transparent pentru soluționarea reclamațiilor și sesizărilor clienților săi. Acest mecanism este esențial în cazul furtului, pierderii, distrugerii parțiale sau totale sau deteriorării trimiterilor poștale, precum și în cazul nerespectării condițiilor de calitate a serviciilor, cum ar fi termenele de livrare și de returnare. În continuare, vom explora detaliile acestui proces și modalitățile prin care poți formula o reclamație sau o sesizare la Fan Courier. Contact Fan Courier.

Termeni și Proceduri:

 • Termen de Introducere a Reclamației: Ai la dispoziție un termen de 6 luni pentru a introduce o reclamație prealabilă furnizorului de servicii poștale, calculat de la data depunerii trimiterii poștale.
 • Soluționarea Reclamației: Furnizorul de servicii poștale are obligația de a soluționa reclamația prealabilă în termen de 3 luni de la data introducerii acesteia.

Modalități de Depunere a Reclamațiilor sau Sesizărilor:

 1. Depunere Personală: Poți depune o reclamație personal la oricare dintre locațiile Fan Courier Express.
 2. Prin E-mail: Trimite o reclamație sau o sesizare la adresa de e-mail [email protected].
 3. Telefonic: Sună la numărul de telefon 021.9336 și explică operatorului situația reclamației tale.
 4. Prin Poștă: Trimite o sesizare în plic recomandat, cu confirmare de primire, la adresa Sos. de Centură nr. 32, Stefăneștii de Jos, Jud. Ilfov, în atenția Departamentului Relații cu Clienții.

Urmărirea Expedițiilor:

 • Cod AWB: Pentru a urmări un colet și a verifica stadiul expedierii sale, folosește codul AWB furnizat la momentul trimiterii. Acesta îți va permite să monitorizezi locația și statusul coletului tău.

Sfaturi Utile:

 • Perioade de Vârf: În timpul perioadelor aglomerate, cum ar fi Black Friday, este posibil să existe întârzieri în livrare. În astfel de cazuri, poți contacta serviciul de relații cu clienții pentru a obține informații actualizate despre expediția ta. Contact Fan Courier.
 • Contact Rapid: Pentru soluționarea rapidă a oricăror probleme sau nelămuriri, poți accesa secțiunea de contact de pe site-ul Fan Courier sau poți suna direct la numărul de telefon al Departamentului de Relații cu Clienții.

Concluzie despre modalitati de contact Fan Courier, reclamatii si sesizari

Fan Courier se angajează să ofere un serviciu de calitate și să soluționeze prompt orice reclamații sau sesizări ale clienților săi. Prin intermediul unui proces simplu și transparent, poți fi sigur că preocupările tale vor fi abordate într-un mod echitabil și profesionist. Contact Fan Courier.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine