publicitate

Contact eMag – Relatii clienti si reclamatii prin telefon, email si chat

Contact eMag – Relatii clienti si reclamatii. eMAG este una dintre cele mai mari platforme de comerț electronic din România, oferind o gamă variată de produse și servicii pentru clienți. Pentru a facilita comunicarea și asistența clienților, eMAG București oferă mai multe modalități de contact. În acest ghid detaliat, vom explora cum puteți intra în contact cu echipa de suport clienti eMAG pentru reclamații, informații despre comenzi și alte întrebări legate de serviciile lor.

Accesarea Contului și Verificarea Statusului Comenzilor

Contact eMag. Atunci când doriți să verificați statusul comenzilor sau să accesați informații detaliate despre comenzile dvs. pe platforma eMAG, primul pas esențial este să vă autentificați în contul dvs. pe site-ul emag.ro. Acest proces simplu vă permite să aveți acces la toate detaliile necesare pentru a urmări și gestiona comenzile plasate pe eMAG. Iată cum puteți accesa contul și verifica statusul comenzilor.

publicitate

1. Accesarea Site-ului eMAG. Porniți un browser web și accesați site-ul oficial eMAG, la adresa www.emag.ro.

2. Autentificarea în Contul. În partea de sus a paginii principale eMAG, veți găsi butonul „Autentificare” sau „Contul Meu”. Faceți clic pe acest buton pentru a vă direcționa către pagina de autentificare.

publicitate

3. Accesarea Secțiunii „Comenzile Mele”. După ce v-ați autentificat cu succes, navigați la secțiunea „Contul Meu” sau „Comenzile Mele”. Această secțiune poate fi găsită în colțul din dreapta sus al paginii sau în meniul principal al contului.

4. Verificarea Statusului Comenzilor. În interiorul secțiunii „Comenzile Mele”, veți găsi o listă cu toate comenzile dvs. anterioare și în curs de procesare. Pentru a verifica statusul unei comenzi, faceți clic pe comanda respectivă pentru a accesa informațiile detaliate.

publicitate
publicitate

5. Accesarea Informațiilor Detaliate despre Comandă. În pagina dedicată comenzii, veți găsi informații precum starea comenzii, detalii despre produsele comandate, datele de livrare și opțiunile de plată. Puteți urmări stadiul livrării și puteți verifica dacă comenzile au fost procesate corespunzător.

publicitate

6. Contactarea Serviciului de Suport Clienți. Dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări legate de comenzile dvs., aveți opțiunea de a contacta serviciul de suport clienți eMAG pentru asistență suplimentară. Pentru aceasta, puteți folosi chat-ul online disponibil în contul dvs. sau alte modalități de contact oferite de eMAG.

Completarea Formularului de Reparație Produs

Când aveți un produs achiziționat de la eMAG care întâmpină probleme sau s-a defectat, este important să acționați prompt pentru a beneficia de serviciile de reparație sau înlocuire oferite de platformă. Unul dintre pașii cheie în acest sens este completarea și trimiterea formularului de reparație produs disponibil pe site-ul eMAG. Iată cum puteți să faceți acest lucru.

1. Accesarea Site-ului eMAG. Folosiți browser-ul web pentru a accesa site-ul oficial eMAG

2. Autentificarea în Contul Dvs.. În partea de sus a paginii principale eMAG, accesați butonul „Autentificare” sau „Contul Meu” și introduceți adresa de e-mail și parola asociate contului dvs. eMAG.

3. Navigarea la Secțiunea „Reparații și Garanții”. După autentificare, căutați și accesați secțiunea „Reparații și Garanții”. Această secțiune poate fi găsită în meniul principal al contului sau prin intermediul căutării.

4. Completarea Formularului de Reparație. În secțiunea „Reparații și Garanții”, căutați opțiunea pentru completarea formularului de reparație produs. Faceți clic pe această opțiune și completați toate câmpurile obligatorii din formular cu informațiile solicitate.

5. Descrierea Problemei. Asigurați-vă că descrieți detaliat problema întâmpinată de produsul dvs. Specificați tipul de defecțiune, circumstanțele în care a apărut și alte detalii relevante care ar putea ajuta echipa de suport să înțeleagă și să rezolve problema eficient.

6. Selectarea Opțiunii Dorite. În funcție de politica de service și garanție a eMAG, veți avea opțiunea de a solicita repararea sau înlocuirea produsului defect. Selectați opțiunea corespunzătoare în formularul de reparație.

7. Trimiterea Formularului. După ce ați completat toate câmpurile și ați selectat opțiunea dorită, asigurați-vă că verificați toate informațiile introduse și apoi trimiteți formularul de reparație.

8. Așteptarea Confirmării și Instrucțiunilor Suplimentare. După trimiterea formularului, veți primi o confirmare că solicitarea dvs. a fost înregistrată. Urmați orice instrucțiuni suplimentare furnizate de eMAG pentru a continua procesul de reparație sau înlocuire a produsului.

Contact eMag prin chat online

Una dintre modalitățile rapide și eficiente de a intra în contact cu eMAG București este prin intermediul chat-ului online disponibil în contul dvs. de client. Iată pașii pentru a face acest lucru.

  • Logați-vă în contul dvs. eMAG.
  • Accesați opțiunea de chat online și alegeți categoria corespunzătoare solicitării dvs.
  • Un asistent virtual poate oferi răspunsuri la întrebările dvs., iar în cazurile mai complexe, veți fi preluați de un operator eMAG care vă va asista în rezolvarea problemei.

Contact eMag prin telefon

  • După ce v-ați autentificat în contul dvs. eMAG, deschideți opțiunea de chat și alegeți categoria potrivită solicitării dvs.
  • Dacă situația dvs. nu poate fi rezolvată prin chat, un operator eMAG vă va prelua și veți putea discuta ulterior prin telefon pentru a găsi o soluție.

Este important de menționat că eMAG nu mai acceptă apeluri la numărul de telefon 021 200.52.00, iar toate interacțiunile cu serviciul de suport clienti se desfășoară acum online, prin intermediul chat-ului și a altor opțiuni disponibile în contul dvs. Contact eMag.

Cum intri in contact cu un operator relatii clienti eMag?

Pentru a intra în contact cu operatorii eMAG și a primi asistență pentru orice problemă sau întrebare pe care o aveți, urmați acești pași simpli.

1. Logare în Contul tău eMAG. Accesează site-ul eMAG și autentifică-te în contul tău folosind adresa de e-mail și parola asociate.

2. Accesarea Opțiunii de Chat (Suport Online eMAG). După ce te-ai logat în contul tău eMAG, căută și accesează opțiunea de chat (suport online eMAG). Această opțiune poate fi găsită în colțul din dreapta sus al paginii sau în meniul principal al contului tău.

2. Interacționarea cu Asistentul Virtual sau Operatorii eMAG. În funcție de categoria aleasă, vei putea să discuți cu un asistent virtual care te va ghida prin procesul de rezolvare a problemei sau să fi preluat de un operator eMAG în chat. Puteți descrie detaliat problema sau întrebarea ta, iar operatorii te vor asista în timp real.

3. Soluționarea Problemei prin Chat. În majoritatea cazurilor, problemele pot fi rezolvate direct prin intermediul chat-ului online. Operatorii eMAG sunt instruiți să ofere asistență rapidă și eficientă, astfel încât să primești răspunsurile și soluțiile de care ai nevoie fără a fi necesar să faci un apel telefonic.

4. Contactul Ulterior prin Telefon (dacă este necesar). Dacă problema ta nu poate fi rezolvată complet prin chat sau este necesară o discuție mai detaliată, un operator eMAG te poate oferi opțiunea de a fi preluat ulterior prin telefon. În acest caz, vei primi instrucțiuni suplimentare în chat pentru a iniția apelul telefonic.

Numarul de telefon contact eMag este temporar indisponibil

Atenție! Nu se mai poate suna la telefonul 021 200.52.00, iar toate interacțiunile cu serviciul de suport clienți se desfășoară acum online, prin intermediul chat-ului și a altor opțiuni disponibile în contul tău eMAG. Acest lucru asigură o experiență mai eficientă și mai convenabilă pentru clienți, permițându-le să primească asistență rapidă și personalizată fără a fi nevoie să aștepte la telefon sau să viziteze un magazin fizic. Contact eMag.

Modalitati de contact Depanero (garantie produse eMag)

Pentru a lua legătura cu echipa Depanero, un partener de service autorizat al eMAG în România, puteți utiliza următoarele metode de contact.

1. Adresa Depanero. Puteți vizita sediul Depanero la adresa. Splaiul Independenței, nr. 319, Sector 6, București. Aici, puteți să interacționați direct cu personalul Depanero și să discutați despre orice problemă sau solicitare legată de serviciile lor.

2. Contactul Telefon. Înainte de suspendarea temporară a serviciului de call center eMAG, puteați apela la numărul de telefon 021 200.52.00 pentru asistență și relații cu clienții. Cu toate acestea, acest serviciu de contact telefonic este în prezent indisponibil. În cazul în care serviciul de call center va fi reactivat, este posibil să puteți folosi acest număr pentru a contacta Depanero și a primi asistență.

3. Livrare Produse. Dacă ați achiziționat un produs de pe eMAG și aveți nevoie de serviciile Depanero pentru întreținere sau reparații, puteți opta pentru una dintre metodele de livrare disponibile pe eMAG. Produsele cumpărate de pe eMAG sunt livrate prin curieri precum Sameday sau Fan Courier, iar opțiunile de livrare includ livrarea la adresa indicată sau prin intermediul easy box.

Pentru orice informație suplimentară sau întrebări legate de serviciile oferite de Depanero sau despre colaborarea lor cu eMAG, puteți contacta serviciul de suport clienți eMAG. Acesta poate fi accesat prin intermediul rubricii de contact de pe site-ul eMAG și vă poate oferi asistență și informații detaliate.

eMag Genius. Beneficii si avantaje

Serviciul eMAG Genius reprezintă o opțiune populară printre clienții eMAG datorită avantajelor și beneficiilor sale, însă uneori pot apărea probleme legate de incasarea taxei de transport. Pentru a evita sau rezolva aceste situații neplăcute, există posibilitatea de a solicita informații suplimentare prin intermediul rubricii de contact disponibilă în aplicația eMAG sau pe site-ul lor oficial.

În continuare, sunt enumerate avantajele oferite de serviciul eMAG Genius.

1. Livrare Gratuită la easybox. Cu un abonament eMAG Genius activ, poți beneficia de livrare gratuită la easybox pentru comenzile Genius de minimum 30 lei. Această opțiune este convenabilă și economisește timp și bani clienților.

2. Livrare Gratuită în aceeași zi sau a doua zi. Pentru comenzile plasate până la anumite ore, în funcție de locație și de opțiunile de livrare selectate, eMAG oferă livrare gratuită în aceeași zi sau a doua zi. Această facilitate este disponibilă pentru comenzile de minimum 30 lei la easybox și 100 lei pentru livrarea prin curier.

3. Asistență Telefonică și Online. În ciuda lipsei unui serviciu de call center tradițional, clienții eMAG beneficiază de asistență telefonică și online din partea agenților call center. Aceștia au obligația de a furniza informații despre comenzile efectuate prin platforma eMAG și, în anumite situații, să redirecționeze solicitările către departamentele avizate de eMAG.

4. Chat Online și Sistem Automatizat. Prin intermediul modului de contact online, clienții pot beneficia de rezolvarea rapidă a întrebărilor și problemelor prin intermediul chat-ului online și a sistemului automatizat. Acest lucru facilitează interacțiunea și asigură un timp de răspuns mai scurt.

Desigur, absența unui serviciu de call center tradițional poate pune în dificultate unele solicitări sau reclamații depuse la eMAG, însă cu sistemul lor online bine pus la punct și cu sprijinul agenților call center, se încearcă asigurarea unei experiențe cât mai bune pentru clienți. Contact eMag.

Plasarea unei comenzi la eMag direct din aplicatie

Plasarea unei comenzi la eMAG din aplicație este un proces simplu și convenabil. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a face acest lucru.

1. Găsește Produsele Dorite. Navighează prin aplicația eMAG și găsește produsele pe care dorești să le achiziționezi. Poți folosi funcția de căutare sau să explorezi categoriile disponibile pentru a găsi produsele dorite.

2. Adaugă Produsele în Coș. După ce ai găsit un produs pe care vrei să-l cumperi, apasă butonul „Adaugă în coș” pentru a-l adăuga în coșul tău de cumpărături. Poți adăuga mai multe produse în coș în același mod.

3. Mergi la Coșul de Cumpărături. După ce ai adăugat toate produsele dorite în coș, accesează coșul de cumpărături. Aici vei putea să revizuiți lista produselor, să actualizați cantitatea, să renunți la unul sau mai multe produse, în funcție de preferințele tale.

4. Selectează Metoda de Livrare. Apasă butonul „Continuă” și vei fi direcționat către pagina de selecție a metodei de livrare. Alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine, fie că este livrare la adresa indicată sau prin easybox.

5. Alege Metoda de Plată și Adresa de Facturare. După ce ai selectat metoda de livrare, apasă butonul „Plată și facturare”. Aici poți alege metoda de plată și poți introduce adresa de facturare. Asigură-te că informațiile introduse sunt corecte.

6. Trimite Comanda. După ce ai completat detaliile de plată și facturare, apasă butonul „Trimite comanda”. Veți primi apoi un e-mail de confirmare a comenzii plasate.

7. Urmărește Comanda. Pentru a urmări starea comenzii tale, accesează contul tău de client în aplicația eMAG și navighează la secțiunea „Comenzile mele”. Aici vei putea vedea statusul comenzii și unde se află coletul tău în procesul de livrare. Contact eMag.

Cum returnez un produs la eMag Romania?

Pentru a asigura un proces eficient de retur al produselor cumpărate de pe eMAG, este important să cunoști și să respecți condițiile generale stabilite de către platformă. Iată principalele aspecte de care trebuie să ții cont.

1. Starea Produsului. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te că produsul nu prezintă semne de uzură sau deteriorare și că este complet funcțional.

2. Setările și Informațiile Personale. Verifică dacă produsul nu este protejat de parole setate de tine și dacă ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit. Este important ca produsul să nu conțină nicio informație cu caracter personal și să poată fi readus la starea inițială de software.

3. Politica de Returnare a eMAG. eMAG este liderul magazinelor online din România și oferă o gamă variată de produse. Pentru a afla condițiile specifice de returnare pentru fiecare produs sau categorie de produse, poți consulta secțiunea dedicată politicii de retur de pe site-ul oficial eMAG sau să contactezi departamentul relații cu clienții.

4. Procedura de Returnare. Pentru a returna un produs, urmează procedura specifică indicată de eMAG. De obicei, aceasta implică completarea unui formular de retur online sau contactarea departamentului de relații cu clienții pentru asistență suplimentară.

5. Urmărirea Statusului Returnării. După ce ai inițiat procesul de returnare, poți urmări statusul returnării din contul tău de client, în secțiunea „Comenzile mele”. Aici vei primi informații actualizate despre procesul de returnare și rambursare a sumei plătite.

Este important să citești cu atenție termenii și condițiile de returnare stabilite de eMAG pentru a evita orice neînțelegeri și pentru a asigura un proces fluid și eficient de returnare a produselor. Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare, poți accesa site-ul oficial eMAG sau contacta direct departamentul relații cu clienții. Contact eMag.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine