publicitate

Untold 2024. Cine canta? Preturi bilete si informatii despre festival

Untold 2024, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa, se va desfășura în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca, România. Acest eveniment anual atrage zeci de mii de participanți din întreaga lume, oferind patru zile pline de muzică, divertisment și activități captivante. Cu fiecare ediție, Untold își consolidează poziția ca un festival de top, promițând o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți.

Untold 2024 se anunță a fi o ediție de neuitat, cu un lineup impresionant și o varietate de activități și experiențe care vor transforma cele patru zile de festival într-o adevărată sărbătoare a muzicii și a prieteniei. Indiferent dacă ești un veteran al festivalurilor sau un nou-venit, Untold 2024 promite să ofere o experiență de neuitat.

publicitate

Prețurile Biletelor pentru Untold 2024

Accesul la Untold 2024 va fi permis începând cu ora 16:00, la Arenele Sportive din Cluj-Napoca. Organizatorii au pus la dispoziție o gamă variată de bilete, fiecare cu propriile beneficii, adaptate nevoilor și preferințelor diverselor categorii de participanți.

 • Bilet General pentru 4 zile – 922,20 lei. Acest bilet oferă acces complet la festival pe durata celor patru zile, permițând participanților să se bucure de toate concertele și activitățile oferite. Este cea mai populară opțiune, oferind acces la toate scenele și evenimentele.
 • Bilet Sub 25 – 806,20 lei. Acest bilet este destinat tinerilor sub 25 de ani, oferind acces complet la festival la un preț redus. Inițiativa organizatorilor este de a face festivalul mai accesibil tinerilor, încurajându-i să participe la acest eveniment deosebit.
 • Pachete de Prietenie – 1612,40 lei. Aceste pachete sunt perfecte pentru grupurile de prieteni care vor să participe împreună. Achiziționând bilete în grup, participanții beneficiază de reduceri semnificative, făcând experiența festivalului și mai accesibilă.
 • Bilete VIP pentru 4 zile – 2030 lei. Biletele VIP oferă o experiență premium, cu acces la zone exclusive și beneficii suplimentare, cum ar fi locuri preferențiale și servicii personalizate. Participanții VIP vor avea parte de facilități de lux, care vor transforma festivalul într-o experiență memorabilă.
 • Galaxy Backstage pentru 4 zile – 1740 lei. Aceste bilete oferă acces la culisele festivalului, permițând participanților să vadă ce se întâmplă în spatele scenei și să interacționeze cu artiștii. Este o oportunitate unică pentru cei care doresc să experimenteze festivalul dintr-o perspectivă diferită.
 • Cazări – de la 850 lei. Festivalul oferă diverse opțiuni de cazare, de la hoteluri la campinguri, pentru a se potrivi tuturor bugetelor și preferințelor. Aceste opțiuni asigură confortul participanților pe toată durata festivalului, la prețuri începând de la 850 lei.

Artiștii care vor urca pe scena Untold 2024. Line-Up

Untold este renumit pentru lineup-urile sale impresionante, aducând pe scenă artiști de top din diverse genuri muzicale. Ediția din 2024 se anunță a fi una spectaculoasă, cu un lineup variat și de excepție.

publicitate

Lenny Kravitz

Iconicul Lenny Kravitz va aduce pe scena Untold energia și carisma sa, oferind un spectacol electrizant plin de hituri cunoscute. Fanii rock-ului vor avea ocazia să asculte live piesele care l-au consacrat. Untold 2024. 

Sam Smith

Pentru prima dată în România, câștigătorul de Oscar, Golden Globe și Grammy, Sam Smith, va încânta publicul cu hiturile sale emoționante și vocea sa inconfundabilă. Acest moment este așteptat cu nerăbdare de toți fanii săi.

publicitate
publicitate

Burna Boy

Artistul nigerian Burna Boy, cunoscut pentru melodiile sale afro-fusion, va aduce o notă exotică și ritmuri vibrante pe scena Untold. Energia și pasiunea sa vor transforma cu siguranță atmosfera festivalului.

publicitate

Louis Tomlinson

Fostul membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson, va oferi un spectacol plin de energie și emoție, cu piese care au cucerit fanii din întreaga lume.

Swedish House Mafia

Renumitul trio de DJ Swedish House Mafia va transforma scena într-un adevărat club de noapte, cu seturi de muzică electronică care vor ține publicul în mișcare până în zorii zilei.

Martin Garrix

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, Martin Garrix va aduce la Untold mixurile sale celebre, asigurând un spectacol electrizant.

Tom Grennan

Cunoscut pentru vocea sa distinctivă și melodiile captivante, Tom Grennan va adăuga un element de soulful pop lineup-ului, oferind un moment de respiro și emoție în mijlocul seturilor energice.

Dimitri Vegas & Like Mike

Duo-ul belgian Dimitri Vegas & Like Mike va aduce energia lor explozivă și seturile de EDM care i-au făcut celebri în întreaga lume. Fanii EDM nu vor fi dezamăgiți.

Alok

DJ-ul brazilian Alok va oferi un spectacol plin de ritmuri captivante și efecte vizuale spectaculoase, aducând un strop de Brazilia la Cluj-Napoca. Untold 2024. 

Timmy Trumpet

Cunoscut pentru combinația sa unică de trompetă live și DJ-ing, Timmy Trumpet va aduce un spectacol de neuitat, plin de surprize și momente electrizante.

Lost Frequencies

Artistul belgian Lost Frequencies va încânta publicul cu hiturile sale melodioase și seturile de deep house, oferind momente de relaxare și bucurie.

Purple Disco Machine

DJ-ul german Purple Disco Machine va încheia lineup-ul cu mixurile sale de disco și house care vor aduce o atmosferă retro-futuristă, perfectă pentru a încheia festivalul într-o notă pozitivă.

Atractii și Experiențe la Untold 2024

Untold nu este doar despre muzică, ci și despre oferirea unei experiențe complete pentru participanți. Festivalul este cunoscut pentru scenografiile sale spectaculoase, efectele vizuale impresionante și atmosfera vibrantă, care transformă fiecare ediție într-o poveste de neuitat.

 • Scenografiile și Efectele Vizuale. Decorurile elaborate, jocurile de lumini și focurile de artificii sunt elemente esențiale care creează o atmosferă de poveste la Untold. Fiecare colț al festivalului este gândit să ofere o experiență vizuală deosebită, transportând participanții într-un univers magic.
 • Comunitatea și Socializarea.Untold este, de asemenea, o ocazie de a întâlni oameni noi din diferite colțuri ale lumii, de a socializa și de a împărtăși pasiunea comună pentru muzică. Atmosfera prietenoasă și deschisă a festivalului este lăudată de mulți participanți, contribuind la crearea unei comunități unite și pline de viață.
 • Activitățile Extra-Muzicale. Pe lângă concertele de pe scena principală, Untold oferă o varietate de activități și zone de relaxare. Participanții se pot bucura de spații de joacă, standuri cu mâncare și băutură, diverse instalații artistice și multe alte surprize. Aceste activități contribuie la diversitatea și bogăția experienței de festival, oferind ceva pentru fiecare.
 • Organizarea și Securitatea. Organizarea festivalului Untold este adesea lăudată pentru eficiența și profesionalismul său. Securitatea bine pusă la punct și facilitățile bine întreținute contribuie la o experiență plăcută și fără griji pentru participanți. Organizatorii se asigură că fiecare detaliu este gândit pentru a oferi o experiență de neuitat.
 • Locația Festivalului. Cluj-Napoca adaugă un farmec aparte festivalului Untold. Orașul este cunoscut pentru viața sa culturală dinamică și ospitalitatea sa, oferind participanților nu doar muzică de calitate, ci și ocazia de a explora un oraș plin de istorie și cultură. Festivalul se desfășoară în Parcul Central și în zona Cluj Arena, oferind un cadru pitoresc și accesibil pentru toți participanții.

 

În ce perioadă se va desfășura Untold 2024?

Untold 2024 se va desfășura în perioada 8-11 august 2024. Aceste patru zile pline de muzică și distracție vor transforma Cluj-Napoca în capitala muzicii din Europa, aducând mii de participanți din întreaga lume pentru a se bucura de un lineup impresionant de artiști și de o atmosferă vibrantă și festivă. Untold 2024. 

Cine vine la Untold 2024?

Lineup-ul Untold 2024 include nume mari din industria muzicală internațională și locală. Printre artiștii confirmați se numără Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Tom Grennan, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies și Purple Disco Machine. Acești artiști vor oferi spectacole de neuitat pe scena principală a festivalului.

Unde se ține Untold 2024?

Untold 2024 se va desfășura la Cluj-Napoca, în locația Arenele Sportive. Festivalul va cuprinde multiple scene și zone de divertisment, oferind participanților nu doar muzică de calitate, ci și ocazia de a explora diverse activități și experiențe interactive în cadrul evenimentului.

Ce artist vine pentru prima dată la Untold 2024?

Pentru prima dată în România, Sam Smith va urca pe scena festivalului Untold 2024. Acest artist renumit, câștigător de Oscar, Golden Globe și Grammy, va aduce hiturile sale emoționante și vocea sa distinctivă, oferind un spectacol de neuitat pentru fanii săi.

Când se desfășoară Untold 2024?

Festivalul Untold 2024 va avea loc în perioada 8-11 august 2024. Aceste date sunt deja marcate în calendarul multor fani ai muzicii, care așteaptă cu nerăbdare să participe la unul dintre cele mai mari și mai spectaculoase festivaluri din Europa.

Ce artiști vin la Untold 2024?

Untold 2024 va aduce pe scenă o listă impresionantă de artiști, inclusiv Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Tom Grennan, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies și Purple Disco Machine. Acești artiști vor oferi spectacole electrizante care vor încânta publicul.

Ce artist vine pentru prima dată la Untold 2024?

Pentru prima dată în România, Sam Smith va fi prezent pe scena Untold 2024. Acest artist celebru, cunoscut pentru hiturile sale precum „Stay With Me” și „Too Good at Goodbyes”, va oferi un spectacol emoționant și plin de energie pentru fanii săi.

În ce perioadă se desfășoară Untold 2024?

Festivalul Untold 2024 se va desfășura între 8 și 11 august 2024. Aceste patru zile vor fi pline de muzică de calitate, activități interactive și o atmosferă festivă care va atrage mii de participanți din toate colțurile lumii. Untold 2024. 

Unde se desfășoară Untold 2024?

Untold 2024 va avea loc în Cluj-Napoca, România, la Arenele Sportive. Acesta este locul unde se vor desfășura principalele evenimente ale festivalului, oferind participanților o experiență de neuitat într-un cadru spectaculos și bine organizat.

Când va fi Untold 2024?

Untold 2024 va avea loc în perioada 8-11 august 2024. Aceste patru zile vor fi dedicate muzicii, dansului și distracției, oferind o experiență de festival de neuitat pentru toți cei care vor participa.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa bilete, vizitați site-ul oficial.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine