publicitate

Beach, Please! Festival 2024: Evenimentul Muzical de Neratat al Verii

În vara anului 2024, litoralul Mării Negre se transformă în epicentrul distracției, găzduind mult așteptatul Beach, Please! Festival. Acest eveniment muzical excepțional promite să atragă mii de iubitori de muzică din întreaga lume, oferind un line-up impresionant de artiști internaționali și o gamă diversificată de opțiuni de bilete și cazare. De la artiști de top până la facilități premium, Beach, Please! Festival 2024 se anunță a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale verii.

Artiștii de la Beach, Please! Festival 2024

11 Iulie: Începerea Explozivă

Festivalul își deschide porțile pe 11 iulie cu o selecție de artiști care vor aduce pe scenă energie și diversitate muzicală.

publicitate

Yeat: Acest artist va inaugura festivalul cu stilul său inovator de trap, captând imediat atenția publicului cu piese energice și inovatoare.

Ice Spice: O nouă senzație în lumea muzicii, Ice Spice, va aduce pe scenă hituri virale care vor pune publicul în mișcare.

publicitate

Chief Keef: Pionierul drill-ului din Chicago, Chief Keef, va adăuga o notă de intensitate cu piese precum „Love Sosa” și „I Don’t Like”.

City Morgue: Duo-ul format din ZillaKami și SosMula va încheia prima zi cu o combinație explozivă de rap metal și hip-hop hardcore, oferind o experiență muzicală intensă și captivantă.

publicitate
publicitate

12 Iulie: Spectacolul Continuu

Pe 12 iulie, festivalul continuă cu un line-up de excepție, prezentând artiști consacrați care vor transforma scena într-un loc de petrecere vibrantă.

publicitate

Anitta: Superstarul brazilian va aduce ritmurile fierbinți de funk și reggaeton, transformând atmosfera într-un carnaval plin de viață.

Don Toliver: Cu melodiile sale hipnotizante, Don Toliver va crea o atmosferă magică și captivantă pentru public.

Trippie Redd: Artistul cunoscut pentru emo rap și trap va oferi un spectacol memorabil, combinând emoțiile intense cu beat-uri puternice.

Lil Tjay: Cu hituri precum „F.N” și „Calling My Phone”, Lil Tjay va captiva audiența cu stilul său autentic și versurile profunde.

Gucci Mane: Legendarul rapper va aduce pe scenă hituri memorabile, oferind un spectacol plin de carismă și energie.

Rich Amiri: Un artist emergent care va adăuga o notă proaspătă și inovatoare festivalului, aducând un val de creativitate tânără și energică.

13 Iulie: Ziua Titanilor Hip-Hop

Pe 13 iulie, festivalul va fi dominat de giganții hip-hop-ului, oferind o zi plină de spectacole incendiare și memorabile.

Wiz Khalifa: Cu hituri globale precum „See You Again” și „Black and Yellow”, Wiz Khalifa va domina scena cu prezența sa carismatică și stilul inconfundabil.

NLE Choppa: Tânărul artist va aduce beat-uri contagioase și piese energice, asigurând o performanță dinamică și plină de viață.

Rick Ross: Mogulul hip-hop-ului va electriza publicul cu hituri legendare, oferind un spectacol de neuitat.

6ix9ine: Artistul controversat va aduce pe scenă hituri energice și stilul său unic, captivând audiența cu prezența sa vibrantă.

Rich The Kid: Cu piese precum „Plug Walk” și „New Freezer”, Rich The Kid va aduce un val de energie și dinamism, captând atenția publicului.

Lil Pump: Artistul va încheia ziua cu un spectacol exploziv, interpretând hituri pline de adrenalină și energie.

14 Iulie: Grandioasa Încheiere

Pe 14 iulie, festivalul se va încheia cu un spectacol grandios, oferind o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Travis Scott: Una dintre cele mai mari vedete ale hip-hop-ului contemporan, Travis Scott va oferi un show epic, însoțit de efecte speciale spectaculoase.

Swae Lee: Cunoscut pentru sound-ul său melodios și colaborările de succes, Swae Lee va încânta publicul cu piese precum „Sunflower” și „Unforgettable”.

French Montana: Cu hituri catchy precum „Unforgettable” și „No Stylist”, French Montana va încheia festivalul într-o notă grandioasă, asigurând o experiență memorabilă.

Prețurile Biletelor pentru Beach, Please! 2024

Bilete de Acces General

General Access – Under 25

Biletele pentru tinerii sub 25 de ani sunt disponibile la prețul de 179 EUR și oferă acces complet la festival. Aceste bilete sunt ideale pentru cei care doresc să trăiască întreaga experiență a festivalului la un preț accesibil.

General Access

La prețul de 199 EUR, biletele de acces general permit accesul pe toată durata evenimentului. Acestea oferă o experiență completă și accesibilă, permițându-le participanților să se bucure de toate spectacolele și activitățile festivalului.

Bilete VIP

VIP

Pentru o experiență premium, biletele VIP încep de la 329 EUR. Aceste bilete includ acces rapid la zona de festival, vizionarea show-urilor de pe o platformă elevată, posibilitatea de a rezerva o masă, toalete separate și baruri private. Biletul VIP asigură un nivel de confort superior și acces la facilități de top.

Backstage Lounge (ULTRA VIP)

Pentru cei care doresc o experiență de lux, biletele Backstage Lounge sunt disponibile la prețul de 399 EUR. Aceste bilete oferă acces ultra-fast lane, posibilitatea de a viziona show-urile de pe Main Stage din lounge-ul dedicat artiștilor, baruri private și toalete dedicate. Este opțiunea ideală pentru cei care doresc să trăiască o experiență de festival exclusivistă și memorabilă.

Facilități și Servicii Suplimentare

Camping Beach, Please!

Pentru prima dată, Beach, Please! Festival oferă o zonă oficială de camping, unde participanții pot experimenta viața de festival într-un mediu sigur și controlat. Zona de camping include securitate 24/7, supraveghere video, dușuri și grupuri sanitare, baruri și zone de divertisment. Accesul în camping se face pe baza unei brățări speciale, asigurând un mediu sigur și confortabil.

Campingul este locul ideal pentru a crea amintiri de neuitat alături de prieteni și alți participanți, într-o atmosferă relaxată și vibrantă. Zona de camping este echipată cu toate facilitățile necesare, inclusiv puncte de alimentare, zone de relaxare și activități interactive.

Transport cu Autobuzele Beach, Please!

Pentru cei care nu au găsit cazare în apropiere, autobuzele Beach, Please! oferă o soluție convenabilă de transport din stațiunile învecinate. Anul acesta, numărul de autobuze a fost suplimentat, iar frecvența și orarul acestora au fost optimizate pentru a asigura un transport eficient și confortabil. Autobuzele vor conecta zona de festival cu stațiunile Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord și Constanța.

Tarifele, orarul și stațiile exacte vor fi anunțate în apropierea festivalului, oferind flexibilitate și accesibilitate pentru toți participanții. Biletele se vor putea achiziționa direct din autobuz, oferind o soluție practică și accesibilă.

Întrebări Frecvente

Ce include abonamentul VIP?

Abonamentul VIP, cu prețuri începând de la 329 EUR, oferă o experiență exclusivistă, incluzând acces rapid la zona de festival, vizionarea spectacolelor de pe o platformă elevată, rezervarea unei mese, toalete separate și baruri private. De asemenea, vei beneficia de servicii de concierge și zone de relaxare special amenajate.

Ce facilități sunt disponibile în zona de camping?

Zona de camping oferă securitate 24/7, supraveghere video, dușuri și grupuri sanitare moderne, baruri și zone de divertisment. Participanții vor avea acces la diverse activități recreative, precum yoga, ateliere de artă și jocuri, asigurând o experiență completă și confortabilă.

Cum pot ajunge la festival dacă nu am cazare în apropiere?

Pentru participanții care nu au găsit cazare în apropiere, Beach, Please! Festival oferă un serviciu extins de autobuze care vor conecta zona de festival cu stațiunile învecinate. Autobuzele vor circula cu frecvență crescută și pe un orar optimizat, oferind o soluție convenabilă și accesibilă pentru toți participanții.

Ce acte sunt necesare pentru check-in?

Pentru check-in la Beach, Please! Festival 2024, este necesar un bilet valid și un act de identitate legal valabil (carte de identitate, pașaport sau permis de conducere). Pentru minorii între 14 și 18 ani, este necesară și o declarație pe proprie răspundere semnată de un părinte sau tutore legal.

Pot schimba numele de pe bilet?

Biletele sunt nominale și netransmisibile, iar numele de pe bilet nu poate fi schimbat după achiziție. Asigură-te că toate informațiile sunt corecte înainte de a cumpăra biletul pentru a evita problemele la intrare.

Ce opțiuni de cazare sunt disponibile?

Beach, Please! Festival oferă diverse opțiuni de cazare, inclusiv campingul oficial și pachete ce includ cazare la hoteluri partenere. Aceste pachete includ transportul către și dinspre festival, iar pentru cei care doresc confort maxim, sunt disponibile pachete VIP și ultra VIP cu facilități premium.

Ce măsuri de siguranță sunt implementate?

Siguranța participanților este prioritară, iar zona de festival și camping va fi securizată 24/7 cu echipe de pază și supraveghere video. Accesul se va face pe baza brățărilor speciale, iar toate bagajele și persoanele vor fi controlate la intrare. Vor fi prezente echipe medicale și puncte de prim ajutor pentru a răspunde rapid în caz de incidente.

Ce activități sunt disponibile în zona de camping?

Zona de camping oferă o varietate de activități și facilități de divertisment, inclusiv baruri, zone de relaxare, jocuri și evenimente sociale. Participanții pot lua parte la sesiuni de yoga, ateliere de artă și alte activități recreative, asigurând o experiență completă și plăcută.

Ce trebuie să fac dacă pierd biletul sau brățara?

În cazul pierderii biletului sau brățării de acces, contactează imediat echipa de suport a festivalului prin intermediul site-ului web sau aplicației mobile. Furnizează detalii personale și dovada achiziției pentru a obține un nou bilet sau brățară. Păstrează biletul și brățara într-un loc sigur pentru a evita problemele la acces.

Vrei mai multe informatii? Acceseaza website oficial.

Concluzie despre Beach Please 2024

Beach, Please! Festival 2024 promite o experiență muzicală de neuitat pe litoralul Mării Negre. Cu un line-up spectaculos ce include nume mari din industria muzicală internațională și facilități de top pentru toți participanții, acest eveniment este pregătit să devină unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii. Indiferent dacă alegi să te bucuri de festival din zona generală, VIP sau ultra VIP, sau dacă optezi pentru o experiență completă de camping, acest festival îți va oferi amintiri de neuitat. Cumpără-ți biletul acum și alătură-te acestui eveniment unic, trăind o vară de poveste pe malul Mării Negre!

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine