publicitate

Telefon contact DPD Romania. Reclamatii si sesizari relatii clienti

Telefon contact DPD Romania. Când vine vorba de gestionarea coletelor și a experienței clienților, DPD Romania se remarcă prin accesibilitatea și angajamentul său de a oferi suport de calitate. Indiferent dacă ai nevoie de informații despre un colet, ai întrebări despre retururi sau dorești să urmărești o expediție în curs, există mai multe modalități de contact disponibile pentru a-ți satisface nevoile.

Contact DPD Romania prin telefon sau email

Pentru a te conecta rapid cu serviciul clienți al DPD, iată câteva opțiuni:

publicitate

1. Call Center DPD. Pentru asistență imediată, poți apela la Customer Care & Support la numărul de telefon 031.824.90.90. Aici, vei găsi un personal dedicat, pregătit să răspundă întrebărilor tale și să ofere suport în rezolvarea problemelor legate de colete, retururi sau expedieri.

2. Expedieri Naționale. Pentru întrebări specifice legate de expedieri în interiorul țării, poți suna la numărul de contact 031.8249090.

publicitate

3. Expedieri Internaționale. Pentru expedieri internaționale, îți stau la dispoziție prin e-mail la adresa [email protected].

4. E-mail. Dacă preferi comunicarea scrisă, poți intra în contact cu DPD prin e-mail la adresa [email protected]. Aici, poți detalia întrebările sau solicitările tale, iar un membru al echipei va reveni cu răspunsul necesar în cel mai scurt timp posibil.

publicitate
publicitate

Echipa de relații cu clienții DPD Romania este dedicată să ofere asistență și suport în timpul programului de lucru, de luni până vineri, între orele 08:30 și 16:30. Indiferent de canalul de comunicare ales, poți avea încredere că vei primi ajutorul necesar pentru a-ți rezolva orice întrebări sau probleme legate de serviciile DPD.

publicitate

În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai o reclamație cu privire la serviciile oferite de DPD Romania, există modalități clare de a depune sesizări și reclamații pentru a-ți exprima nemulțumirea sau a solicita rezolvarea problemelor întâmpinate. Telefon contact DPD Romania.

Pentru a depune o reclamație sau sesizare, poți accesa serviciul de reclamații DPD Curier prin intermediul departamentului de relații cu clienții sau prin contactarea directă a call center-ului DPD. Indiferent de modalitatea aleasă, echipa DPD este dedicată rezolvării prompte și profesionale a problemelor semnalate de clienți, asigurându-se că fiecare experiență de livrare este una pozitivă și fără impedimente.

DPD Romania – Contact online prin formular

În era digitală, interacțiunea cu serviciile de curierat se realizează din ce în ce mai des online, iar DPD Romania oferă o modalitate convenabilă de a intra în contact cu ei prin intermediul unui formular online disponibil pe site-ul oficial al companiei.

Acest formular reprezintă un instrument eficient pentru a comunica cu echipa DPD și pentru a primi suport în rezolvarea oricăror probleme sau întrebări legate de serviciile lor de curierat. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a folosi acest formular:

 1. Accesează site-ul oficial al DPD Romania la adresa https://www.dpd.com/ro/ro/.
 2. Navighează către secțiunea „Suport” și apoi selectează „Contact” din colțul din dreapta sus al paginii.
 3. Completează cu atenție formularul online cu informațiile solicitate, precum numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon și detaliile despre motivul pentru care dorești să intri în contact cu DPD Romania. Asigură-te că descrii în detaliu problema sau întrebarea ta pentru a ajuta echipa să ofere un răspuns adecvat.
 4. Pentru a confirma că ești o persoană reală și nu un robot, bifează căsuța corespunzătoare.
 5. Apasă butonul „Trimite mesaj” pentru a transmite formularul către echipa DPD.

După ce ai trimis mesajul, așteaptă cu răbdare. Echipa DPD se angajează să ofere un răspuns în termen de 24 de ore pentru a asigura o comunicare rapidă și eficientă cu clienții săi.

Acest formular online reprezintă o modalitate simplă și accesibilă de a intra în legătură cu DPD Romania, oferindu-ți posibilitatea de a primi suportul necesar în orice moment și de oriunde te-ai afla.

Posibile motive pentru care sa contactezi relatii clienti DPD Romania prin telefon

Când vine vorba de experiența ta cu serviciul de curierat al DPD Romania, ei sunt acolo să asculte și să rezolve orice problemă întâmpini. Serviciul lor de reclamații este dedicat să răspundă sesizărilor legate de diverse situații care implică coletele tale. Iată câteva dintre aspectele pentru care poți depune o reclamație:

 1. Nelivrarea coletului la adresa specificată în termenul stabilit în comanda inițială. Înțelegem cât de important este să primești coletul la timp și la locul potrivit, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, echipa de reclamații DPD este acolo pentru a investiga și a soluționa situația.
 2. Sesizări și reclamații legate de întârzieri în preluarea coletului de către curier. Dacă coletul tău nu a fost preluat de curier în timp util, aceasta poate afecta planurile tale și încrederea în serviciul de livrare. Cu toate acestea, poți depune o reclamație pentru a semnala problema și pentru a primi asistența necesară.
 3. Imposibilitatea de a găsi codul AWB necesar pentru identificarea coletului. Codul AWB este esențial pentru monitorizarea și urmărirea coletului tău în timpul procesului de livrare. Dacă întâmpini dificultăți în găsirea acestui cod, echipa de reclamații DPD este acolo pentru a te asista și a te îndruma în direcția corectă.

Pentru a depune o reclamație, poți alege să o faci online, trimițând un e-mail la adresa dedicată sau apelând la numărul de telefon al serviciului lor de relații cu clienții. Indiferent de modalitatea aleasă, echipa DPD este dedicată rezolvării problemelor tale și asigurării unei experiențe pozitive în utilizarea serviciilor lor de curierat.

Servicii DPD Romania – Curierat rapid

DPD Romania se distinge ca o alegere de top în domeniul serviciilor de curierat din țară, aducând pe piață o serie de avantaje și caracteristici care îl plasează în fruntea competiției. Iată de ce mulți aleg DPD Romania în detrimentul altor companii similare, cum ar fi Fan Courier sau altele:

 1. Rețea extinsă națională. DPD se mândrește cu o rețea largă de centre și puncte de lucru distribuite strategic pe întreg teritoriul României. Această acoperire extinsă asigură clienților acces facil la serviciile lor, indiferent de locația lor în țară. Telefon contact DPD Romania.
 2. Varietate de servicii rapide. DPD oferă o gamă variată de servicii, inclusiv livrare rapidă, livrare la domiciliu sau la sediu, colectare de la sediul expeditorului și multe altele. Această flexibilitate permite clienților să aleagă soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor lor specifice.
 3. Soluții personalizate. Echipa DPD poate crea soluții personalizate pentru clienții lor, adaptate nevoilor și cerințelor individuale ale fiecăruia. Indiferent dacă este vorba despre gestionarea logistică a întreprinderilor mici sau mari, DPD este pregătit să ofere servicii adaptate fiecărei situații.
 4. Reputație pentru calitate. DPD este cunoscut pentru calitatea serviciilor sale, incluzând timpul rapid de livrare și gestionarea eficientă a coletelor. Această reputație solidă îi aduce încrederea clienților și îi plasează în fruntea industriei de curierat.
 5. Serviciul de call center. DPD oferă un serviciu de call center orientat către clienți, pregătit să răspundă întrebărilor și să ofere asistență promptă și eficientă în rezolvarea oricăror probleme.
 6. Livrare la punctele de prezenta DPD BOX: Cu punctele lor de prezență DPD BOX, compania oferă opțiunea de livrare și colectare la locații convenabile din întreaga țară, facilitând procesul de livrare pentru clienți.

DPD Romania se evidențiază prin servicii de înaltă calitate, tehnologie modernă și o abordare orientată către nevoile clienților, consolidându-și poziția în fruntea industriei de curierat. Contact DPD Romania.

Relatii clienti – asistenta DPD Romania

Serviciul de relații cu clienții al DPD Romania este o punte vitală între companie și clienți, având misiunea de a gestiona toate aspectele legate de serviciile oferite. Iată câteva dintre rolurile esențiale pe care le îndeplinește acest serviciu:

 1. Asistență clienți. Echipa de relații cu clienții oferă suport și asistență clienților în rezolvarea tuturor întrebărilor sau problemelor legate de expedierea, urmărirea sau primirea coletelor. Indiferent de natura întrebării sau a problemei, clienții pot conta pe ajutorul și îndrumarea promptă a echipei DPD.
 2. Gestionarea reclamațiilor. Serviciul de relații cu clienții este responsabil pentru gestionarea reclamațiilor referitoare la întârzieri la livrare, colete deteriorate sau pierdute și alte probleme legate de serviciul de curierat. Echipa se angajează să ofere o soluție rapidă și satisfăcătoare pentru fiecare reclamație înregistrată.
 3. Informații detaliate. La DPD, clienții au acces la informații detaliate despre serviciile disponibile, tarife, politici de transport, proceduri de expediere și multe altele. Aceste informații sunt furnizate în mod clar și transparent pentru a asigura o înțelegere completă a serviciilor oferite.
 4. Urmărirea coletelor. Echipa de relații cu clienții oferă asistență în urmărirea coletelor și furnizează informații actualizate despre stadiul livrării. Astfel, clienții pot monitoriza în timp real progresul coletelor lor și pot fi informați cu privire la orice modificări sau întârzieri în livrare.

Pentru a obține mai multe informații și pentru a beneficia de serviciile oferite de DPD, clienții pot consulta și aplicația online de pe dpd.ro, unde găsesc informații actualizate și posibilitatea de a interacționa cu echipa de relații cu clienții într-un mod eficient și simplu. Telefon contact DPD Romania.

DPD Romania – Oriunde in tara

Iata principalele 10 judete din Romania in care isi desfasoara activitatea DPD

 1. Ilfov (București)
 2. Timiș (Timișoara)
 3. Cluj (Cluj-Napoca)
 4. Brașov (Brașov)
 5. Prahova (Ploiești)
 6. Iași (Iași)
 7. Constanța (Constanța)
 8. Arad (Arad)
 9. Sibiu (Sibiu)
 10. Galați (Galați)

Contact DPD Romania. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati website-ul oficial.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine