Utile
6 minute
27

Contact GLS Romania

08.05.2024
0
Contact GLS Romania
publicitate

Contact GLS Romania. Telefon relatii clienti si reclamatii

Contact GLS Romania. GLS Romania se distinge ca un lider inovator în industria de curierat, oferind soluții eficiente și personalizate pentru livrarea coletelor atât la nivel național, cât și internațional. Cu o infrastructură extinsă ce include aproximativ 120 de hub-uri și peste 1.600 de depozite și agenții, GLS Romania promite acoperire completă pe întreg teritoriul țării, asigurând servicii de curierat de înaltă calitate, rapide și sigure.

Angajamentul companiei față de excelență și satisfacția clientului este susținut de o echipă de profesioniști dedicată, tehnologie avansată și o rețea logistică bine pusă la punct, toate acestea permițând GLS să răspundă cu promptitudine și eficiență nevoilor diverse ale clienților săi. Fie că este vorba de soluții de expediere standard sau express, servicii pentru companii sau pentru persoane fizice, GLS Romania se angajează să livreze fiecare colet cu aceeași atenție la detaliu și profesionalism.

publicitate

Alegând GLS Romania, vă asigurați că expedierile dvs. sunt gestionate cu maximă responsabilitate, beneficiind de suport constant și acces la informații detaliate privind stadiul livrărilor. Descoperiți un partener de încredere în GLS pentru toate necesitățile dvs. de curierat, garantând livrarea coletelor în condiții optime, oriunde și oricând. Contact GLS Romania.

Modalitati de contact GLS Romania

Pentru a accesa serviciile de curierat și expediere oferite de GLS Romania, fie că este vorba de livrări naționale sau internaționale, puteți utiliza următoarele modalit

publicitate

modalități de contact pentru a obține informații despre serviciile oferite sau pentru a urmări coletele expediate:

1. Telefon Call Center GLS Romania

 • Număr de contact: 0269 501 900
 • Orar: Luni până Vineri, între orele 8:00 și 18:00 Apelând acest număr, veți putea discuta direct cu un reprezentant al departamentului de relații cu clienții GLS. Acesta vă poate oferi asistență și informații detaliate despre serviciile de curierat, starea expedierilor dvs., precum și despre orice alte întrebări sau probleme pe care le puteți avea.

2. Formular de Contact Online GLS Romania

 • Accesați site-ul oficial GLS Romania și găsiți secțiunea de contact sau asistență pentru clienți. Aici veți găsi un formular de contact care trebuie completat cu detaliile dvs. și natura solicitării. Odată trimis, veți primi un răspuns la adresa de e-mail înregistrată în formular, ceea ce vă permite să păstrați o evidență scrisă a comunicării.

Aceste metode sunt concepute pentru a vă oferi acces ușor și rapid la informații și suport, garantând că experiența dvs. cu GLS Romania este cât se poate de eficientă și satisfăcătoare. Indiferent de nevoile dvs. de expediere, fie că sunt locale sau internaționale, GLS se angajează să ofere servicii de înaltă calitate, răspunzând prompt și profesional la orice solicitare. Contact GLS Romania.

publicitate
publicitate

Pentru a obține informații despre colete, în special în ceea ce privește codul AWB, care este esențial pentru localizarea și urmărirea expedierilor, GLS Romania oferă suport detaliat și personalizat:

publicitate

Contact Telefonic informatii colete GLS Romania

 • Numărul de telefon: 0269 501 900
 • Disponibilitate: Luni până Vineri, între orele 8:00 – 18:00

Apelând acest număr, veți putea vorbi direct cu un reprezentant al serviciului de relații cu clienții, care vă va oferi informații actualizate despre statusul coletelor dumneavoastră, detalii despre codul AWB și asistență pentru orice întârzieri sau probleme legate de expediere.

Servicii pentru Companii

Pentru companii, GLS Romania propune o varietate de soluții pentru expedieri rapide și eficiente:

 • Expedieri Express: Ideal pentru trimiteri urgente, cu livrare rapidă în Europa și național în maxim 24 de ore.
 • Produse Standard de Coletărie: Oferă flexibilitate pentru trimiteri atât naționale, cât și internaționale, asigurând un serviciu fiabil și la timp.

GLS se angajează să răspundă nevoilor diverse ale clienților săi, oferind soluții personalizate și adaptate cerințelor specifice ale fiecărui tip de afacere, garantând astfel eficiență maximă în gestionarea și livrarea coletelor. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea cerințelor dvs. logistice, GLS este pregătit să vă susțină cu servicii profesionale de curierat.

Livrarea coletelor cu GLS Curier transformă expedierea într-o experiență simplă și eficientă, asigurându-vă că fiecare pas al procesului este transparent și bine comunicat. Prin utilizarea sistemului avansat de notificări, GLS Romania se asigură că sunteți la curent cu toate detaliile legate de expedierea coletului dumneavoastră. Contact GLS Romania.

Notificări Expediere Colete

 1. Pregătirea Coletelor: Primiți o notificare atunci când coletul dumneavoastră este pregătit pentru a fi expediat, asigurându-vă că totul este gata pentru următoarea etapă.
 2. Predarea Curierului: O altă notificare vă informează când coletul a fost predat curierului și este pe drum spre destinație.
 3. Opțiuni de Livrare: La momentul potrivit, veți primi detalii despre opțiunile de livrare disponibile, inclusiv un link direct către meniul de coordonare a livrării de la GLS, facilitându-vă gestionarea preferințelor de livrare.

GLS Parcel Shop

Prin colaborarea cu rețeaua PayPoint Colet Expres, GLS oferă acces la peste 2000 de puncte de ridicare a coletelor la nivel național în România. Aceasta opțiune adaugă flexibilitate procesului de livrare, permițându-vă să alegeți cel mai convenabil punct de ridicare pentru coletele dumneavoastră.

Asistență pentru Clienți GLS Romania

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de serviciile oferite, vă recomandăm să contactați departamentul de relații cu clienții al GLS Romania:

 • Telefon: Apelând numărul 0269 501 900
 • Formular de Contact Online: Disponibil pe site-ul oficial al GLS, în secțiunea de contact, unde puteți trimite solicitările și veți primi răspunsurile necesare prin e-mail.

Standardul de Livrare GLS Romania

Ca una dintre cele mai apreciate companii de curierat din România și Europa, GLS oferă livrări rapide și sigure, îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate. Optați pentru GLS pentru expediții naționale și internaționale la prețuri accesibile, beneficiind de un serviciu de curierat de încredere. Contact GLS Romania.

Pentru mai multe detalii și pentru a accesa serviciile de curierat, vizitați site-ul oficial al GLS la gls-group.com.

Dacă aveți dificultăți în a contacta serviciul de relații cu clienții prin telefon, formularul online este o alternativă eficientă pentru a asigura comunicarea și rezolvarea solicitărilor dumneavoastră.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele
Telefon contact DPD
Articolul precedent

Telefon contact Bringo Reclamatii
Urmatorul articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine