publicitate

Portare DIGI Abonament Mobil: Ghid Complet

Portare DIGI Abonament Mobil. Portarea numărului de telefon mobil în rețeaua DIGI Mobil reprezintă un proces prin care utilizatorii pot transfera unul sau mai multe numere de telefon de la furnizorul actual la DIGI Mobil. Acest ghid detaliat va explora toate aspectele procesului de portare, documentele necesare, durata procesului, oferta la portare în 2024, și multe altele. DIGI Mobil, parte a grupului RCS-RDS, este cunoscut pentru ofertele sale competitive și serviciile de calitate, atrăgând tot mai mulți clienți din diverse rețele de telefonie mobilă din România.

Ghid de Portare DIGI Abonament

Acte Necesare pentru Portare DIGI Mobil

Pentru a iniția procesul de portare a unui număr de telefon mobil în rețeaua DIGI, este necesar să depui o cerere și să furnizezi anumite documente. Iată care sunt pașii și documentele necesare:

publicitate
 1. Actul de Identitate: Acesta este necesar pentru verificarea identității titularului numărului de telefon.
 2. Ultima Factură Achitată la Actualul Furnizor: Acest document dovedește că nu există datorii restante la operatorul de telefonie mobilă curent.
 3. Cererea de Portare: Disponibilă online pe site-ul DIGI sau la ghișeele DIGI. Cererea trebuie completată și semnată.

Cererea tip pentru portarea la DIGI trebuie depusă la operatorul spre care dorești să portezi numărul, împreună cu o copie după actul de identitate și o copie după ultima factură emisă de furnizorul donor.

Contact și Suport pentru Portare DIGI

Portare DIGI Abonament Mobil. Pentru informații suplimentare sau asistență în procesul de portare, poți contacta echipa de suport DIGI:

publicitate
 • Email. [email protected]
 • Telefon. Relații cu clienții Digi (București: 031.400.4414; alte județe: 03xx.400414)
 • Magazinele Digi. Punctele de prezență DIGI din toată țara.

Durata Procesului de Portare la DIGI

Procesul de portare nu ar trebui să dureze mai mult de trei zile lucrătoare, dar este recomandat să stabilești împreună cu operatorul data la care vrei să se efectueze portarea. În condiții normale, durata procesului este de trei zile lucrătoare de la depunerea cererii, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare. Pe durata portării, este posibil să existe o scurtă perioadă în care nu vei putea utiliza serviciile mobile de voce și date.

Oferta DIGI la Portare Abonament în 2024

DIGI Mobil oferă o serie de reduceri atractive pentru utilizatorii care aleg să-și porteze numerele de telefon în rețeaua sa. Oferta de portare pentru anul 2024 include:

publicitate
publicitate
 1. 1 număr portat. Preț abonament de 2,5 euro TVA inclus pe o perioadă de 4 luni.
 2. 2 numere portate. Preț abonament de 2 euro TVA inclus pentru 6 luni.
 3. 3 numere portate. Preț abonament de 1,75 euro TVA inclus pentru 8 luni.
 4. 4 numere portate. Preț abonament de 1,5 euro TVA inclus pentru 12 luni.

Aceste oferte pot varia în funcție de campaniile publicitare și promoțiile derulate de companie. De asemenea, se aplică reduceri și pentru prelungirea unui abonament existent de telefonie și televiziune prin cablu Digi. Portare DIGI Abonament Mobil.

publicitate

Calitatea Serviciilor DIGI Mobil

Conform datelor oficiale, în acest an, cei mai mulți clienți ai altor companii de telefonie din România au ales să se porteze în rețeaua DIGI Mobil. Acest lucru reflectă creșterea calității serviciilor oferite de DIGI, care include minute nelimitate și trafic de internet foarte mare la prețuri competitive. Portare DIGI Abonament Mobil.

Viteze de Acces în Rețeaua DIGI Mobil 4G și 5G

DIGI Mobil oferă viteze competitive în rețeaua sa 4G și 5G:

 • Rețea 4G (2600 MHz banda 38 – TDD). 100 Mbps download și 10 Mbps upload.
 • Rețea 4G (2100 MHz banda 1 – FDD). 75 Mbps download și 21 Mbps upload.

Acoperirea rețelei 5G este acum activă în marile orașe precum București, Arad, Timișoara, Sibiu, Craiova, etc. DIGI lucrează constant la îmbunătățirea serviciilor de telefonie mobilă, crescând treptat accesul în rețeaua 5G, care oferă viteze de internet semnificativ mai mari comparativ cu conexiunile 4G.

Portabilitatea și Implicațiile Ei

Portabilitatea numărului de telefon implică automat terminarea contractului cu operatorul curent, în conformitate cu clauzele de reziliere prevăzute în cadrul acestuia (facturi emise, penalități de reziliere, returnarea echipamentelor primite promoțional cu discount de 100% al chiriei lunare).

Concluzie despre Portare DIGI Abonament Mobil.

Portarea unui număr de telefon mobil în rețeaua DIGI Mobil este un proces simplu și avantajos pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de ofertele atractive și serviciile de calitate ale DIGI. Cu o durată de portare de doar câteva zile și reduceri semnificative la abonamente, DIGI Mobil continuă să atragă un număr tot mai mare de utilizatori din alte rețele. Documentele necesare sunt minime, iar suportul clienți este disponibil pentru a răspunde oricăror întrebări sau probleme pe parcursul procesului de portare.

Fie că dorești să portezi un singur număr sau mai multe, DIGI Mobil oferă soluții flexibile și avantajoase pentru nevoile tale de telefonie mobilă. Portare DIGI Abonament Mobil.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine