publicitate

Cum se plateste factura Hidroelectrica? Iata cateva modalitati de plata a facturii

Cum se plateste factura Hidroelectrica? Factura emisă de Hidroelectrica reprezintă un aspect crucial pentru toți clienții companiei, iar în cazul unor întârzieri sau neclarități în procesul de plată, este important să cunoaștem modalitățile disponibile pentru efectuarea plății. Iată cum puteți plăti factura Hidroelectrica.

1. Plata Online a facturii Hidroelectrica

 • Accesați pagina web a Hidroelectrica și identificați secțiunea dedicată plăților online.
 • Introduceți detaliile facturii și informațiile de plată solicitate.
 • Urmați pașii indicați pentru finalizarea tranzacției în siguranță.

2. Plata facturii Hidroelectrica prin Transfer Bancar.

 • Utilizați platforma online sau vizitați sucursala băncii dvs. pentru a iniția un transfer bancar către contul Hidroelectrica.
 • Asigurați-vă că introduceți corect detaliile bancare ale Hidroelectrica și informațiile de referință pentru identificarea plății.

3. Plata facturii Hidroelectrica prin Mandat Poștal

 • Puteți achita factura Hidroelectrica prin intermediul unui mandat poștal, disponibil la orice oficiu poștal.
 • Completați mandatul poștal cu detaliile de plată și adresa de corespondență a Hidroelectrica.

4. Plata factura Hidroelectrica la Casierie.

 • Vizitați orice casierie sau punct de plată autorizat al Hidroelectrica pentru a achita factura personal.
 • Asigurați-vă că aveți factura fizică sau detaliile facturii pentru a fi procesată plata corect.

5. Plata factura Hidroelectrica prin Domiciliu Bancar.

 • Optați pentru serviciul de plată prin domiciliu bancar pentru a autoriza banca să efectueze plățile recurente în numele dvs.
 • Asigurați-vă că furnizați toate informațiile necesare și acordați autorizațiile adecvate pentru acest serviciu.

Indiferent de modalitatea aleasă, asigurați-vă că efectuați plata în termenul stabilit pentru a evita penalitățile și problemele legate de furnizarea serviciului de energie electrică. Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați serviciul clienți Hidroelectrica pentru asistență și clarificări.

publicitate

Ce gasim pe factura Hidroelectrica?

Cum se plateste factura Hidroelectrica? Pe factura emisă de Hidroelectrica, clienții vor găsi o serie de detalii și informații importante, care includ.

 1. Produsele facturate. Factura va enumera produsele și serviciile pentru care se percepe plata, cum ar fi energia electrică consumată, acciza, certificatele verzi, contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență, tarifele de servicii de sistem, tarifele de distribuție etc.
 2. Sold la data emiterii facturii curente. Soldul curent al contului la momentul emiterii facturii.
 3. Consum de energie în perioada facturată. Cantitatea de energie electrică consumată în perioada pentru care se emite factura.
 4. Detalii despre facturile Hidroelectrica. Factura va furniza detalii specifice despre consumul de energie electrică și tarifele aplicate, inclusiv.
  • Cantitatea de energie activă consumată exprimată în kilowatt-oră (kWh).
  • Consumul de acciză pentru consumuri în scop necomercial.
  • Consumul de certificate verzi.
  • Contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență.
  • Tarifele pentru servicii de sistem.
  • Tarifele medii de extragere și injectare.
  • Tarifele de distribuție pentru joasă tensiune.
  • Consumul de energie reactivă inductivă și capacitivă.
 5. Totalul de plată factură curentă / loc de consum. Suma totală de plată specificată pentru factura curentă, care include toate produsele și serviciile facturate.

Aceste informații sunt esențiale pentru clienți pentru a înțelege și a gestiona cheltuielile legate de consumul lor de energie electrică. Este important ca clienții să examineze factura cu atenție pentru a se asigura că toate detaliile sunt corecte și să plătească factura în termenul stabilit pentru a evita penalitățile.

publicitate

Alte modalitati de plata factura Hidroelectrica

Există mai multe modalități convenabile prin care clienții Hidroelectrica își pot plăti facturile. Aceste modalități includ.

 1. Prin Aplicația ONLINE a băncii. Prin intermediul aplicației online a băncii, clienții pot utiliza un șablon pentru a completa datele de identificare a plății, care sunt menționate în factura primită de la Hidroelectrica.
 2. La Automatele de plată. Plata poate fi efectuată la automatele de plată disponibile în diverse locații, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clienți.
 3. Prin scanarea Codului de Bare. Anumiți parteneri oferă facilitatea de a plăti factura prin scanarea codului de bare de pe aceasta, ceea ce face procesul de plată mai eficient și mai ușor.
 4. Prin DIRECT DEBIT. Clienții pot opta pentru plata automată a facturilor prin intermediul serviciului de debit direct, eliminând astfel necesitatea de a efectua manual plățile lunare.

Este important ca clienții să respecte termenele de plată pentru a evita penalitățile și întârzierile. Data plății este considerată data la care Hidroelectrica este informată de plata sau încasează banii, nu data la care se face plata la poștă. Este recomandabil să achitați facturile în timp util pentru a evita eventualele întârzieri și probleme. Plățile care nu respectă modalitățile de plată specificate și condițiile stabilite pot fi procesate cu întârziere sau chiar returnate, conform legislației în vigoare.

publicitate
publicitate

Informatii utile despre Hidroelectrica

Cum se plateste factura Hidroelectrica? Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate aspectele legate de factura și consumul dumneavoastră de energie electrică furnizată de Hidroelectrica, iată câteva informații utile.

publicitate
 1. Primirea facturilor. Facturile de energie electrică ale Hidroelectrica pot fi primite fie prin e-mail, fie prin poștă, conform opțiunii selectate în contractul dumneavoastră.
 2. Comunicarea indexului autocitit. Dacă doriți să comunicați indexul autocitit pentru contorul dumneavoastră, acest lucru poate fi făcut doar în perioada 24-28 a lunii curente, la numărul de telefon 0800 800 359 (apel gratuit).
 3. Informații despre facturi. Pentru orice informații suplimentare despre facturile dumneavoastră, puteți apela la serviciul lor de Call Center la numerele de telefon 0219834 sau 0219861.

Pentru a afla mai multe detalii despre modurile de contact disponibile și alte aspecte legate de serviciile oferite de Hidroelectrica, puteți consulta articolul nostru dedicat sau vizitați site-ul lor oficial.

Pentru detalii și informații mai exhaustive despre serviciile companiei, vă recomandăm să consultați site-ul oficial al Hidroelectrica. Acolo veți găsi toate informațiile necesare și actualizate despre serviciile, politica de facturare și alte aspecte relevante. Cum se plateste factura Hidroelectrica?

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine