Utile
16 minute
47

Contact Google Romania

19.06.2024
0
Contact Google Romania
publicitate

Contact Google Romania: Ghid Complet pentru Asistență, reclamatii și Suport Clienți

Contact Google Romania. Google este una dintre cele mai mari și mai populare companii din lume, oferind o gamă variată de produse și servicii online precum Google Search, Gmail, YouTube, Google Maps, Google Photos, Google Ads, Google Play și multe altele. Dacă sunteți utilizator al acestor servicii și aveți nevoie de asistență, acest articol vă va ghida prin diferitele modalități de a contacta Google Romania, inclusiv prin telefon, email, chat și formular online.

Contact Google Romania prin Telefon

Cel mai rapid mod de a contacta Google Romania este prin intermediul telefonului. Utilizând numărul de telefon dedicat, puteți vorbi direct cu un reprezentant al serviciului clienți Google. Numerele de telefon de contact Google variază în funcție de țara sau regiunea în care vă aflați, iar pentru România, acestea sunt:

publicitate
 • Google Ads: 0800.896.732 sau 0800.896.880

Aceste numere sunt destinate în principal pentru suportul legat de Google Ads. În cazul altor servicii, cum ar fi Gmail sau Google Play, modalitățile de contact telefonic sunt limitate și este posibil să fie necesară utilizarea altor canale de suport.

Google Call Center

O altă modalitate de a contacta Google Romania este prin intermediul unor formulare de suport care ajung la serviciul de call center al Google în limba română. Acest serviciu nu este disponibil pentru toate produsele Google și este destinat în special anumitor categorii de clienți și parteneri Google.

publicitate

Pentru a utiliza Google call center, trebuie să aveți un cont Google și să accesați pagina Google Help. Aici puteți selecta produsul sau serviciul Google pentru care aveți nevoie de asistență și să urmați instrucțiunile de pe ecran. Veți fi întrebat să introduceți numărul dvs. de telefon și să alegeți o fereastră de timp în care doriți să fiți sunat.

Contact Google prin Email

Google oferă suport prin email pentru anumite produse și servicii. De exemplu, pentru probleme legate de Google Ads, puteți trimite un email la adresa specificată în contul dvs. de Ads. Procesul pentru a obține adresa de email corectă implică logarea în contul dvs. Google și navigarea la secțiunea de ajutor și suport.

publicitate
publicitate

Pentru alte produse, este posibil să nu existe suport direct prin email, dar există alternative, cum ar fi formularele de contact online și comunitățile de ajutor.

publicitate

Contact Google prin Chat

Pentru anumite produse și servicii, Google oferă suport prin chat. Aceasta este o modalitate eficientă de a obține ajutor rapid și direct de la un specialist Google. Pentru a accesa suportul prin chat:

 1. Logați-vă în contul dvs. Google.
 2. Accesați pagina de suport a produsului specific.
 3. Selectați opțiunea de chat dacă este disponibilă.

Suportul prin chat este disponibil în funcție de orele de lucru și de disponibilitatea agenților.

Contact Google prin Formular Online

Google oferă posibilitatea de a trimite solicitări de suport prin formulare online disponibile pe pagina Google Help. Aceasta este o modalitate convenabilă de a detalia problema sau întrebarea dvs. și de a primi un răspuns prin email sau printr-un apel telefonic.

Contact Gmail Support Romania

Dacă aveți întrebări sau probleme legate de Gmail, există mai multe variante de a obține ajutor sau informații:

Contact Google prin Centrul de Ajutor Gmail

Centrul de ajutor Gmail este o resursă online unde puteți găsi sfaturi și tutoriale despre utilizarea Gmail, precum și răspunsuri la întrebările frecvente. Puteți căuta subiecte de ajutor sau introduceți o întrebare în caseta de căutare pentru a găsi informațiile necesare.

Contact Google prin Comunitatea de Ajutor Gmail

Comunitatea de ajutor Gmail este un forum online unde puteți posta întrebări și primi răspunsuri de la alți utilizatori Gmail și de la experții Google. Puteți naviga prin diverse categorii, cum ar fi „Configurare și utilizare a Gmail”, „Cont, acces și siguranță” sau „Gmail și alte produse Google”. Acesta este un loc excelent pentru a găsi soluții rapide și pentru a participa la discuții cu alți utilizatori.

Contact Google prin Rețele Sociale

Google are prezență activă pe diverse platforme de rețele sociale, cum ar fi Twitter, Facebook și LinkedIn. Puteți utiliza aceste canale pentru a obține suport rapid sau pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și actualizări despre produsele și serviciile Google.

 • Twitter: Contul oficial de suport Google (@Google) și alte conturi dedicate produselor specifice, cum ar fi @GoogleAds și @GooglePlay.
 • Facebook: Pagina oficială Google unde puteți trimite mesaje și comenta la postări pentru suport.
 • LinkedIn: Pagina oficială Google pentru noutăți corporative și actualizări de produse.

Contact Google prin Forumuri de Asistență

Contact Google Romania. Google oferă forumuri de asistență pentru majoritatea produselor sale. Aceste forumuri sunt comunități online unde puteți găsi răspunsuri la întrebări frecvente, puteți posta problemele dvs. și puteți primi răspunsuri de la alți utilizatori și de la experții Google. Forumurile de asistență sunt disponibile pentru produse precum Google Search, YouTube, Google Maps, și altele.

Recuperarea Contului Gmail

Dacă aveți nevoie de asistență pentru recuperarea unui cont Gmail compromis sau piratat, Google pune la dispoziție o pagină specială pentru recuperarea contului. În această pagină, vi se va cere să introduceți adresa de e-mail Gmail sau numărul de telefon asociat contului. Ulterior, urmați pașii specificați pentru a vă recupera contul. Printre aceste etape, vi se va cere să introduceți ultima parolă pe care o amintiți, să confirmați numărul de telefon sau adresa de e-mail de recuperare, să introduceți un cod de verificare sau să răspundeți la întrebări de securitate pentru a valida identitatea dvs.

Contact Telefonic pentru Google Ads Romania

Google Ads este platforma de publicitate digitală oferită de Google, utilizată pentru a crea și optimiza campanii publicitare. Dacă doriți să contactați experții Google Ads pentru asistență, iată cum puteți proceda.

Pentru a vă ajuta să începeți, Google România oferă un credit publicitar gratuit în valoare de 1500 RON, cu condiția să cheltuiți mai întâi 1500 RON. În primele 30 de zile de la înscriere, puteți programa un apel sau o sesiune de chat 1 la 1 cu un expert Google Ads. Specialistul vă va ghida prin pașii inițiali pentru a demara campania.

Pentru a contacta telefonic Google Ads Romania, puteți accesa pagina de suport pentru experți Google Ads. Aici aveți opțiunea de a programa un apel sau o sesiune de chat. Numărul de telefon la care puteți suna este 0800 896 732, iar programul de suport este de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

Contact YouTube Google Romania

Există mai multe modalități prin care puteți contacta YouTube România pentru asistență:

Centrul de Ajutor YouTube România

Centrul de Ajutor YouTube România este locul ideal pentru a găsi informații despre utilizarea platformei și rezolvarea diferitelor probleme. Puteți accesa Centrul de Ajutor prin intermediul butonului „Ajutor” de pe orice pagină YouTube sau direct la adresa support.google.com/youtube.

Tutoriale Video de Ajutor YouTube

Pe canalul oficial YouTube, puteți găsi numeroase tutoriale video care explică modul de utilizare al platformei și oferă soluții pentru probleme comune. Aceste videoclipuri sunt utile pentru a învăța trucuri noi și pentru a rămâne la curent cu noutățile și evenimentele din lumea creatorilor de conținut.

Comunitatea de Ajutor YouTube

Comunitatea de ajutor YouTube este un forum unde puteți posta întrebări și primi răspunsuri de la alți utilizatori și de la echipa YouTube. Aici puteți naviga prin diferite discuții pentru a găsi soluții la probleme similare sau pentru a participa la conversații existente.

Asistență YouTube pe Twitter

Pentru informații și actualizări în timp real, puteți urmări contul de Twitter @TeamYouTube. Această platformă este ideală pentru a obține rapid răspunsuri la întrebările dvs. și pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și recomandări de la echipa YouTube. Suportul este disponibil în mai multe limbi, oferind asistență globală.

Formular Online pentru Creatorii de Conținut YouTube

Pentru creatorii de conținut, YouTube pune la dispoziție un formular online prin care puteți contacta direct echipa de asistență. Accesați acest formular prin pagina de suport Google YouTube la adresa „Contactează Echipa de asistență pentru creatori YouTube”. Aici puteți detalia problemele sau întrebările dvs., iar un specialist vă va oferi suportul necesar.

Prin aceste multiple canale de comunicare, Google asigură suportul necesar utilizatorilor și creatorilor de conținut, facilitând rezolvarea problemelor și optimizarea utilizării platformelor sale diverse.

Contact Google Maps și Google My Business – Compania Mea

Acest ghid detaliat îți oferă toate informațiile necesare pentru a-ți afișa și gestiona compania pe Google Maps și Google My Business. De asemenea, îți explică cum să contactezi Google România în cazul în care ai nevoie de asistență pentru compania ta pe Maps.

Contact Google Maps România pentru ‘Compania Mea’

Google Maps și Google My Business sunt două servicii esențiale oferite de Google care pot îmbunătăți considerabil vizibilitatea companiei tale și atrage un număr mai mare de clienți. Google Maps România îți permite să adaugi și să modifici adresa, locația, datele de contact și numărul de telefon al companiei tale. În plus, poți include programul de lucru și alte informații relevante despre compania ta, care vor fi vizibile pe harta Google România.

Profilul Google My Business

Google My Business îți oferă un profil de companie gratuit, oferindu-ți multiple oportunități de a-ți personaliza prezența pe Google. Acest profil îți permite să interacționezi cu clienții, să postezi oferte și noutăți, să primești recenzii și să accesezi statistici valoroase despre performanța și vizibilitatea companiei tale.

Date de Contact pentru Compania Mea pe Google Maps

Contact Google Romania. Pentru a-ți afișa și gestiona compania pe Google Maps România, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Iată cum să procedezi:

 1. Creează un Cont Google România sau folosește unul existent. Contul Google este necesar pentru a putea accesa și administra profilul companiei tale.
 2. Accesează Google My Business și selectează opțiunea „Gestionează acum”. Aceasta îți va permite să începi procesul de adăugare sau actualizare a informațiilor despre compania ta.
 3. Caută numele companiei tale în baza de date Google sau adaugă-l dacă nu există deja. Este important să te asiguri că numele companiei este corect și complet.
 4. Selectează categoria potrivită pentru activitatea ta. Aceasta va ajuta clienții să te găsească mai ușor atunci când caută servicii specifice.
 5. Adaugă adresa exactă a companiei tale sau specifică o zonă de servicii dacă oferi servicii la domiciliu sau la locația clienților. Asigură-te că informațiile sunt precise pentru a evita confuziile.
 6. Introdu numărul de telefon și site-ul companiei, dacă ai unul. Aceste informații sunt esențiale pentru ca clienții să poată lua legătura cu tine.
 7. Confirmă profilul de companie prin una dintre metodele disponibile la Google România: prin poștă, telefon sau e-mail. Acest pas este crucial pentru a verifica autenticitatea informațiilor.
 8. Editează și actualizează informațiile despre compania ta. Poți adăuga fotografii relevante, postări despre evenimente sau oferte speciale, linkuri către pagini de interes și multe altele.
 9. Verifică și răspunde la recenziile primite de la clienți. Interacțiunea cu clienții prin recenzii este o modalitate excelentă de a îmbunătăți imaginea companiei tale și de a atrage noi clienți.
 10. Utilizează statisticile oferite de Google My Business pentru a înțelege mai bine cum te găsesc și cum interacționează clienții cu compania ta. Aceste informații te pot ajuta să îți optimizezi strategia de marketing și să îți îmbunătățești serviciile.

Suport și Asistență Google

Dacă întâmpini dificultăți sau ai nevoie de mai multe detalii, poți accesa Centrul de Ajutor Google My Business, unde vei găsi o varietate de resurse și ghiduri care te pot ajuta să îți gestionezi profilul. De asemenea, poți contacta Google România pentru asistență suplimentară prin metodele disponibile, cum ar fi telefonul, e-mailul sau formularul de contact online.

În concluzie, Google Maps și Google My Business sunt instrumente esențiale pentru orice companie care dorește să își crească vizibilitatea și să atragă mai mulți clienți. Urmând pașii descriși în acest ghid, vei putea să îți administrezi eficient profilul companiei și să beneficiezi de toate avantajele oferite de aceste servicii.

Contact Google Play România

Google Play este platforma centrală pentru aplicații, jocuri, cărți, filme, muzică și alte tipuri de conținut destinate dispozitivelor Android. Dacă ai nevoie de asistență, poți accesa Centrul de ajutor Google Play, unde vei găsi sfaturi, tutoriale, articole detaliate și opțiuni de contact pentru diverse probleme și servicii.

Metode de Contact Google Play România

Contact prin Formularul de Contact

Pentru a contacta Google Play România prin intermediul formularului de contact, urmează acești pași:

 1. Vizitează Centrul de Ajutor Google Play: Accesează secțiunea „Contactați-ne” pentru a găsi formularul de contact.
 2. Alege Produsul și Problema: Selectează produsul pentru care ai nevoie de asistență și descrie problema întâmpinată.
 3. Selectează Metoda de Contact: Alege între telefon, chat sau e-mail pentru a primi suport. Formularul este disponibil în limba română, facilitând comunicarea.

Contact prin Telefon

Dacă preferi să discuți direct cu un reprezentant, poți suna la numărul de telefon 1-866-246-6453. Acest număr este destinat inițial pentru Statele Unite, dar poți încerca să-l folosești și din România. Totuși, asistența în limba română nu este garantată.

Contact prin Rețele Sociale

Google Play are conturi oficiale pe platforme de socializare precum Twitter, Instagram și Facebook. Poți contacta suportul pentru clienți trimițând un mesaj direct sau menționând conturile oficiale într-o postare. Răspunsul nu este garantat a fi rapid sau în limba română.

Gestionarea Contului Google

Contul Google îți permite să accesezi și să personalizezi toate produsele Google pe care le folosești, inclusiv Gmail, YouTube, Google Maps și Google Play. Pentru a te conecta la Contul Google, ai nevoie de o adresă de e-mail și o parolă. Dacă nu ai un Cont Google, îl poți crea gratuit accesând accounts.google.com.

Accesarea Centrului de Ajutor Google Play

Centrul de Ajutor Google Play este locul unde poți găsi soluții detaliate pentru orice problemă legată de utilizarea serviciilor Google Play. De la ghiduri pas cu pas la articole de suport și forumuri de discuții, această resursă este esențială pentru orice utilizator Android care dorește să rezolve rapid problemele întâmpinate.

În concluzie, Google Play oferă diverse metode de contact și suport pentru utilizatorii din România, facilitând accesul la ajutor și informații prin intermediul formularului de contact, telefonului și rețelelor sociale. Utilizarea Centrului de Ajutor Google Play și gestionarea eficientă a Contului Google sunt pași importanți pentru a beneficia la maximum de serviciile oferite.

Recuperarea Contului Google

Recuperarea unui Cont Google este un proces esențial care te ajută să-ți resetezi parola sau să accesezi din nou contul în cazul în care ai uitat-o, ai șters contul accidental sau cineva l-a accesat fără permisiunea ta. Acest ghid detaliat îți va explica pașii necesari pentru a-ți recupera contul și a te asigura că informațiile tale sunt în siguranță.

Pașii pentru Recuperarea Contului Google

Pentru a începe procesul de recuperare a Contului Google, urmează instrucțiunile disponibile pe pagina oficială de recuperare. Vei fi ghidat printr-o serie de întrebări menite să confirme că deții contul respectiv. Este important să răspunzi cât mai exact posibil pentru a facilita recuperarea contului.

Recuperare Cont Google cu Număr de Telefon

Una dintre metodele de recuperare a contului este prin utilizarea unui număr de telefon. Aceasta implică primirea unui cod de verificare prin SMS sau apel telefonic, pe care îl vei folosi pentru a-ți recupera parola sau a confirma identitatea. Iată pașii pentru a folosi această metodă:

 1. Accesează pagina de recuperare a contului și introdu adresa de e-mail sau numele de utilizator.
 2. Alege opțiunea de recuperare prin număr de telefon.
 3. Primește codul de verificare prin SMS sau apel telefonic.
 4. Introduce codul primit în câmpul indicat pentru a-ți recupera parola sau pentru a-ți confirma identitatea.

Dacă nu ai un număr de telefon de recuperare asociat contului, poți adăuga sau modifica unul în setările contului Google. Contact Google Romania.

Recuperare Cont Google fără Număr de Telefon

Dacă nu ai un număr de telefon asociat contului sau preferi să folosești o altă metodă, poți opta pentru recuperarea contului prin intermediul unei adrese de e-mail de recuperare. De asemenea, poți utiliza un dispozitiv de încredere sau alte informații personale pentru a-ți recupera contul. Iată cum:

 1. Accesează pagina de recuperare a contului și introdu adresa de e-mail sau numele de utilizator.
 2. Alege opțiunea de recuperare prin e-mail.
 3. Primește un link de recuperare la adresa de e-mail de recuperare.
 4. Urmează linkul din e-mail pentru a reseta parola sau a confirma identitatea.

Dacă nu ai o adresă de e-mail de recuperare asociată contului, poți adăuga sau modifica una în secțiunea de informații cu caracter personal din contul tău Google.

Conectarea la Contul Google

Pentru a te conecta la Contul Google, trebuie să introduci adresa de e-mail și parola asociată contului pe dispozitivul tău sau în serviciul Google pe care dorești să îl utilizezi. Odată conectat, dispozitivul sau serviciul va putea accesa și sincroniza datele și setările din contul tău Google.

Dacă întâmpini probleme la conectarea la contul Google, poți urma pașii detaliați în ghidul de suport Google, disponibil aici.

Concluzie finala despre modalitati de contact Google Romania

Recuperarea contului Google este un proces bine structurat, menit să asigure că doar tu poți accesa contul tău. Fie că alegi să folosești numărul de telefon, adresa de e-mail de recuperare sau alte informații personale, Google îți oferă diverse metode pentru a-ți recupera contul în siguranță. Asigură-te că ai actualizate toate informațiile de recuperare pentru a facilita acest proces în caz de nevoie. Contact Google Romania.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele
Contact Cargus
Articolul precedent

Contact Revolut Romania
Urmatorul articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine