Utile
19 minute
43

Contact Cargus

19.06.2024
0
Contact Cargus
publicitate

Contact Cargus. Program Livrări Urgent Cargus, Retur, Reclamații și Cum să Chemi un Curier

Cargus sau Urgent Cargus este una dintre cele mai mari și mai experimentate companii de curierat din România, cu o activitate de peste 30 de ani în domeniul livrării de documente și colete. Fiind o companie de încredere, Cargus pune la dispoziția clienților săi multiple modalități de contact și servicii eficiente pentru a asigura satisfacția acestora. În acest articol, vom detalia toate metodele prin care poți contacta Cargus, programul de livrări, cum poți returna un colet, cum poți face o reclamație și cum poți chema un curier.

Modalități de Contact Cargus

Contact Cargus prin Telefon

Una dintre cele mai directe și rapide modalități de a intra în contact cu Cargus este prin telefon. Pentru a vorbi cu un operator al centrului de relații cu clienții, poți suna la următoarele numere de telefon:

publicitate
 • 021 9330
 • 021 9282

Aceste numere sunt disponibile de luni până vineri, între orele 8:00 – 20:00. Aici poți solicita informații despre:

 • Starea coletului tău
 • Tarifele și serviciile oferite
 • Modalitățile de plată
 • Alte solicitări legate de serviciile Cargus

Contact Cargus Online prin Email

Urgent Cargus. Dacă preferi comunicarea online, poți contacta Cargus prin email. Acesta este un mod eficient de a trimite solicitări sau reclamații, asigurându-te că vei primi un răspuns în timp util. Trimite un email la:

publicitate

Asigură-te că incluzi toate detaliile necesare, cum ar fi codul AWB al coletului, datele de contact și motivul pentru care contactezi compania.

Formular de Contact pe Site-ul Oficial

Cargus oferă și opțiunea de a completa formulare de contact direct pe site-ul lor oficial (www.cargus.ro), în secțiunea Contactează-ne. Aici ai la dispoziție două tipuri de formulare:

publicitate
publicitate
 1. Formular de Contact: Pentru a primi răspunsuri la întrebările tale.
 2. Formular de Sugestii: Pentru a trimite idei sau reclamații.

Aceste formulare sunt foarte utile pentru a structura corect solicitarea și pentru a primi un răspuns rapid pe adresa de email completată.

publicitate

Contact Cargus la Sediu sau Depozit

Dacă te afli în apropierea unui sediu sau punct de lucru Cargus, poți merge personal pentru a rezolva orice problemă. Adresele și numerele de telefon ale acestor locații pot fi găsite pe site-ul oficial. De exemplu, în Cluj-Napoca, sediul Cargus se află pe Str. Beiușului 1A.

Programul de Livrări Cargus

Cargus are un program bine structurat pentru livrarea coletelor, asigurându-se că acestea ajung la destinație în timp util. De regulă, livrările se fac de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00. În anumite cazuri, pot exista și livrări în zilele de sâmbătă, dar acest lucru depinde de volumul de colete și de solicitările clienților.

Cum să Trimiți un Colet – Urgent Cargus.

Pentru a trimite un colet prin Cargus, trebuie să urmezi acești pași:

 1. Ambalează corespunzător coletul: Asigură-te că obiectele din interior sunt bine protejate.
 2. Completează detaliile de expediere: Folosește formularul de expediere disponibil pe site sau în agențiile Cargus.
 3. Achită costurile de expediere: Poți plăti direct la curier sau online, în funcție de preferință.
 4. Preia AWB-ul: Codul AWB te va ajuta să urmărești coletul.

Tracking AWB

Pentru a urmări starea coletului tău, accesează secțiunea de tracking AWB de pe site-ul Cargus. Introdu codul AWB și vei putea vedea în timp real unde se află coletul tău.

Cum să Chemi un Curier Cargus

Dacă ai nevoie de un curier pentru a ridica un colet de la tine, poți solicita acest serviciu foarte simplu:

 1. Prin Telefon: Sună la numerele 021 9330 sau 021 9282 și solicită ridicarea unui colet.
 2. Online: Completează formularul de pe site-ul Cargus în secțiunea dedicată chemării curierului.
 3. Aplicația Mobilă: Dacă Cargus are o aplicație mobilă, folosește această platformă pentru a chema un curier rapid.

Returnarea unui Colet

Dacă trebuie să returnezi un colet, procesul este la fel de simplu:

 1. Contactează Cargus: Informează-i despre dorința de a returna coletul.
 2. Completează Formularul de Retur: Disponibil pe site-ul Cargus sau în agențiile lor.
 3. Predă Coletul Curierului: Un curier va veni să ridice coletul de la tine.

Reclamații Cargus sau Urgent Cargus.

În cazul în care întâmpini probleme cu serviciile Cargus, ai la dispoziție mai multe metode pentru a depune o reclamație.

Reclamație prin Telefon

Poți suna la numerele 021 9330 sau 021 9282 de luni până vineri, între orele 8:00 și 20:00. Operatorul va înregistra reclamația ta și îți va oferi informațiile necesare.

Reclamație prin Email

Trimite un email la [email protected], specificând codul AWB al coletului, datele tale de contact și motivul reclamației. De obicei, vei primi un răspuns în termen de 48 de ore.

Formular Reclamație Online

Completează formularul de reclamație disponibil pe site-ul Cargus în secțiunea Contactează-ne. Trebuie să completezi toate câmpurile obligatorii și să atașezi documentele justificative necesare. Vei primi un număr de înregistrare și un email de confirmare.

Depunerea Reclamațiilor la Depozitul sau Punctul de Lucru Cargus

Dacă întâmpini probleme cu serviciile Cargus, poți depune o reclamație direct la unul dintre depozitele sau punctele de lucru ale companiei. Acestea sunt amplasate în majoritatea orașelor din România, facilitând accesul rapid și ușor pentru clienți. Vizitând un punct de lucru Cargus, vei avea posibilitatea să discuți personal cu un reprezentant care îți va oferi asistență și va încerca să rezolve problema ta pe loc. Adresele și detaliile punctelor de lucru sunt disponibile pe site-ul Cargus, în secțiunea Localizează-ne.

Pași pentru Depunerea Reclamației:

 1. Localizarea punctului de lucru: Utilizează secțiunea de pe site pentru a găsi cel mai apropiat punct de lucru.
 2. Vizita la punctul de lucru: Mergi la punctul de lucru și prezintă problema unui reprezentant Cargus.
 3. Documentare: Asigură-te că primești o confirmare scrisă a reclamației depuse, pentru a putea urmări evoluția acesteia.

Conform legislației în vigoare, Cargus este obligată să răspundă la reclamații în termen de 30 de zile de la primirea acestora. Păstrează dovada depunerii reclamației pentru a putea urmări progresul.

Returnarea Coletelor cu Urgent Cargus

Dacă ai primit un colet de la un magazin online și dorești să îl returnezi, Urgent Cargus oferă mai multe opțiuni, adaptate în funcție de specificul fiecărui magazin online.

Metode de Returnare Urgent Cargus. :

Generarea unui Cod de Retur

Unele magazine online îți permit să generezi un cod de retur direct pe site-ul Urgent Cargus. Procedura implică introducerea numărului de AWB al coletului pe care dorești să îl returnezi, după care poți duce coletul împreună cu codul de retur la orice punct SHIP & GO.

Ridicarea Coletului de la Adresa Ta – Urgent Cargus.

O altă opțiune este să soliciți ridicarea coletului de la adresa ta. Acest lucru se poate face prin contul MyCargus sau prin aplicația Cargus Mobile, selectând opțiunea Returnare Rapidă. În acest caz, costurile de returnare sunt suportate de către cumpărător, cu excepția cazurilor în care magazinul online oferă returnare gratuită sau în cadrul unor campanii promoționale.

Odată ce coletul este preluat de Urgent Cargus, vei fi notificat prin email sau prin aplicația Cargus Mobile. Mai multe detalii despre serviciul de retur pot fi găsite pe site-ul oficial Cargus.

Returnarea Coletelor la Magazine Specifice

Returnarea Coletelor de la ASOS

Pentru returnarea coletelor de la ASOS, magazinul online oferă un formular de retur care trebuie atașat coletului. După ce ai completat formularul și ai pregătit coletul, du-l la cel mai apropiat punct Cargus SHIP & GO. Aici vei primi un cod QR care îți va permite să urmărești coletul în timpul procesului de retur. Pentru informații suplimentare, verifică pagina de retururi de pe site-ul ASOS.

Returnarea Coletelor de la bonprix

Similar cu ASOS, bonprix oferă un formular de retur ce trebuie lipit pe colet. După completarea formularului și pregătirea coletului, du-l la cel mai apropiat punct Cargus SHIP & GO. La punctul de lucru vei primi un cod QR pentru a urmări coletul. Pentru mai multe detalii despre returnarea coletelor de la bonprix, consultă secțiunea de retur de pe site-ul bonprix.

Trimiterea Coletelor prin Cargus

Cargus este una dintre cele mai mari și mai reputate companii de curierat din România, oferind soluții rapide și eficiente pentru trimiterea de colete și documente. Dacă dorești să trimiți un colet prin Cargus, este esențial să cunoști toate detaliile legate de dimensiunea, greutatea și destinația coletului, precum și metodele de contact disponibile. Acest articol îți va oferi un ghid elaborat și detaliat despre cum să trimiți un colet prin Cargus, cum să chemi un curier și informații despre programul de livrări.

Cum să Trimiți un Colet prin Cargus?

Utilizarea Aplicației Cargus Mobile sau Contului MyCargus

Trimiterea unui colet prin Cargus poate fi realizată simplu și rapid prin intermediul aplicației Cargus Mobile sau contului tău MyCargus. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Accesarea Aplicației sau a Contului Online: Deschide aplicația Cargus Mobile sau autentifică-te în contul tău MyCargus pe site-ul oficial.
 2. Completarea Detaliilor de Expediere: Introdu adresa expeditorului și a destinatarului, data de ridicare a coletului și intervalul orar în care curierul poate veni la adresa indicată. Dacă ai o adresă preferată salvată în cont, aceste informații se vor completa automat.
 3. Selecția Tipului de Colet: Alege tipul coletului (mic, mediu, mare sau foarte mare). Sistemul îți va afișa un preț estimativ pentru livrare.
 4. Opțiuni Suplimentare: Poți opta pentru servicii cu valoare adăugată, cum ar fi plata ramburs sau valoarea declarată a coletului.
 5. Confirmarea Comenzii: După ce ai verificat toate detaliile, confirmă comanda. Curierul va veni să ridice coletul de la adresa indicată în intervalul orar selectat.

Cheamă un Curier prin Platforma CheamaCurier.ro

Dacă nu ai un cont Cargus sau nu dorești să folosești aplicația mobilă, poți chema un curier Cargus prin intermediul platformei online CheamaCurier.ro. Această platformă îți permite să compari ofertele celor mai populare firme de curierat din România și să alegi serviciul care ți se potrivește cel mai bine. Urgent Cargus.

Pașii pentru a Chema un Curier prin CheamaCurier.ro

 1. Accesarea Platformei: Intră pe site-ul CheamaCurier.ro.
 2. Introducerea Detaliilor: Completează localitatea expeditorului, localitatea destinatarului și tipul de pachet.
 3. Compararea Ofertele: Vei primi instant oferte de preț pentru serviciile disponibile. Alege oferta Cargus care ți se potrivește și plătește online.
 4. Confirmarea și Ridicarea Coletului: Sistemul CheamaCurier.ro va trimite comanda rapid către Cargus, iar curierul va veni să ridice coletul de la adresa specificată, fără formalități suplimentare.

Cheamă un Curier Urgent Cargus

Dacă ai nevoie să trimiți un colet urgent, poți utiliza serviciul Cargus Express, care garantează livrarea în 24 de ore în orice localitate din România.

Utilizarea Serviciului Cargus Express

 1. Completarea Formularului Online: Accesează site-ul Cargus și completează formularul online, introducând datele expeditorului, destinatarului și coletului.
 2. Selectarea Opțiunii Express: Selectează opțiunea Cargus Express și vei vedea prețul final pentru livrare.
 3. Plata Online: Efectuează plata online și așteaptă confirmarea comenzii.
 4. Ridicarea Coletului: Curierul va veni să ridice coletul de la adresa indicată și îl va livra în cel mai scurt timp posibil.

Programul de Livrări Cargus

Cargus are un program bine stabilit pentru livrarea coletelor, asigurându-se că acestea ajung la destinație într-un timp optim.

Programul de Livrări Zilnice

 • De luni până vineri: Livrările se efectuează între orele 09:00 și 17:00.
 • Sâmbăta: Programul de livrări este între orele 09:00 și 14:00. Programul poate varia în funcție de destinație și de disponibilitatea centrelor locale.

Programul de Livrări Urgent Cargus

Urgent Cargus oferă un timp de tranzit de 24 de ore pe teritoriul României. Pentru a verifica stadiul livrărilor, clienții pot folosi un număr de tracking primit la fiecare expediere. Intervalul orar de livrare este:

 • De luni până vineri: Între orele 09:00 și 18:00.
 • Sâmbăta: Între orele 09:00 și 13:00 sau 13:30 și 17:00, în funcție de localitate.

Pentru a verifica disponibilitatea livrărilor în weekend, clienții trebuie să contacteze direct compania de curierat înainte de expediere.

Programul de Livrări Urgent Cargus în București

În București, Urgent Cargus dispune de trei centre de lucru, situate strategic pentru a acoperi eficient orașul. Aceste centre sunt amplasate pe Calea Buzești, Șoseaua Cotroceni și Bulevardul Corneliu Coposu. Programul de livrări este conceput pentru a acoperi o gamă largă de nevoi, oferind clienților posibilitatea de a trimite și primi colete în intervale orare convenabile.

Programul de Lucru al Centrelor Urgent Cargus în București

 • Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 13:00

Pentru a contacta Urgent Cargus București, clienții pot suna la numerele de telefon 021 9330 sau 021 9282, sau pot trimite un e-mail la adresa [email protected]. Aceste canale de comunicare sunt disponibile pentru a oferi suport rapid și eficient, fie că este vorba de întrebări generale, probleme legate de livrări sau alte solicitări.

My Cargus: Aplicația Web pentru Expedierea și Urmărirea Colețelor

Descrierea Aplicației My Cargus

My Cargus este o aplicație web dezvoltată de Cargus pentru a facilita procesul de expediere și urmărire a coletelor, atât pe plan național cât și internațional. Utilizatorii pot crea și gestiona expedieri, urmări starea coletelor și accesa istoricul și rapoartele de livrare. Aplicația permite, de asemenea, solicitarea serviciilor de retur și accesul la oferte și promoții exclusive.

Aplicația My Cargus este disponibilă pe dispozitive mobile și desktop, putând fi accesată prin intermediul site-ului oficial al Cargus. Aceasta oferă o interfață intuitivă și funcționalități avansate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Procedura de Înregistrare și Conectare (My Cargus Login)

Pentru a utiliza aplicația My Cargus, utilizatorii trebuie să se înregistreze cu o adresă de e-mail și o parolă. Alternativ, aceștia se pot conecta folosind conturile lor Google sau Apple. După efectuarea login-ului, utilizatorii pot accesa toate funcționalitățile aplicației. Urgent Cargus.

Pași pentru My Cargus Login

 1. Înregistrare/Autentificare: Introdu adresa de e-mail și parola, sau conectează-te cu contul Google/Apple.
 2. Introducerea Detaliilor Coletului: Completează informațiile necesare despre colet, cum ar fi greutatea, dimensiunile, adresa destinatarului și valoarea rambursului.
 3. Selecția Modalității de Plată: Alege metoda de plată preferată (online, prin card, transfer bancar, sau la livrare).
 4. Confirmarea Comenzii: După confirmare, vei primi un număr de identificare al coletului, cunoscut sub numele de AWB (Air Waybill).

Urmărirea Coletelor cu My Cargus AWB

Numărul AWB este esențial pentru a urmări coletul pe parcursul traseului său. Utilizatorii pot introduce acest număr în câmpul de căutare de pe pagina principală a aplicației My Cargus sau pot accesa secțiunea de urmărire colet din meniul aplicației. Aceasta oferă informații detaliate despre locația exactă a coletului, data estimată de livrare, și starea curentă a acestuia (în curs de procesare, în tranzit, livrat, returnat etc.). Utilizatorii pot, de asemenea, să solicite notificări prin SMS sau e-mail pentru a fi informați în timp real despre starea coletului.

Cargus AWB Tracking

Cargus utilizează un sistem avansat de urmărire a coletelor bazat pe numărul de AWB. Acest număr, format din 12 cifre, este unic pentru fiecare colet trimis cu Cargus și permite verificarea stării și locației coletului, precum și identificarea eventualelor probleme apărute în timpul transportului.

Modalități de Urmărire a Coletelor

 1. Site-ul Oficial Cargus: Introdu numărul de AWB în câmpul dedicat pe site-ul oficial Cargus.
 2. Aplicația Mobilă Cargus: Scanează codul de bare al AWB-ului sau introdu numărul manual în aplicația mobilă.
 3. Contact Telefonic: Sună la numerele de telefon 021 9330 sau 021 9282 și solicită informații despre colet.
 4. Locațiile SHIP & GO: Vizitează una dintre locațiile SHIP & GO pentru a trimite și ridica colete fără a fi nevoie de un cont online.

Crearea AWB-ului cu Cargus

Introducere în Procesul de Creare a AWB-ului

Un AWB (Air Waybill) este un document esențial în procesul de expediere a unui colet prin Cargus, conținând informații detaliate despre expeditor, destinatar și colet. Crearea unui AWB este un pas obligatoriu pentru asigurarea unei livrări eficiente și corecte. Există mai multe modalități prin care poți crea un AWB cu Cargus, fiecare oferind avantaje specifice pentru diverse tipuri de utilizatori.

Crearea AWB-ului pe Site-ul Cargus

O metodă simplă și convenabilă de a crea un AWB este prin intermediul site-ului oficial Cargus. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Accesează Site-ul Cargus: Intră pe site-ul Cargus.
 2. Navighează către Secțiunea „Trimite Colet”: Apasă pe butonul „Trimite colet” pentru a începe procesul.
 3. Completează Detaliile Necesare: Introdu datele expeditorului, destinatarului și detaliile coletului (greutate, dimensiuni, valoare declarată etc.).
 4. Alege Metoda de Plată: Poți opta pentru plata online sau la livrare.
 5. Confirmă și Creează AWB-ul: După ce ai verificat toate informațiile, confirmă crearea AWB-ului. Un curier Cargus va veni să preia coletul de la adresa indicată de tine.

Utilizarea Aplicației My Cargus

Aplicația My Cargus oferă o gamă largă de funcționalități, inclusiv posibilitatea de a crea AWB-uri. Pentru a folosi această aplicație, urmează pașii de mai jos:

 1. Descărcă și Instalează Aplicația My Cargus: Disponibilă atât pentru dispozitive mobile, cât și pentru desktop.
 2. Autentifică-te în Contul Tău: Dacă nu ai un cont, creează unul folosind adresa ta de e-mail sau conturile de Google/Apple.
 3. Navighează către Crearea AWB-ului: Accesează secțiunea dedicată creării de AWB-uri și completează detaliile necesare.
 4. Confirmă și Generează AWB-ul: După completarea tuturor câmpurilor, confirmă informațiile și generează AWB-ul. Poți urmări starea coletului și gestiona expedierea direct din aplicație.

Urmărirea Coletului Altex cu Cargus

Dacă ai comandat produse de la Altex și le primești prin curierul Cargus, este important să știi cum să urmărești expediția folosind numărul de AWB.

Cum să Găsești și să Utilizezi Numărul de AWB

 1. Identificarea Numărului de AWB: Numărul de AWB poate fi găsit în e-mailul de confirmare a comenzii, pe factura primită sau în secțiunea „Portalul ALTEX CURIER” de pe site-ul Altex.
 2. Urmărirea Coletului pe Site-ul Cargus: Accesează secțiunea „Urmărire Colet” de pe site-ul Cargus și introdu numărul de AWB în căsuța corespunzătoare. Apasă pe butonul „Caută AWB”.
 3. Informații Despre Colet: Vei vedea starea coletului tău, locația curentă, data estimată de livrare și alte informații relevante. Pentru o prezentare mai detaliată, poți folosi aplicația Cargus Mobile sau contul tău MyCargus. Urgent Cargus.

Contact Cargus București

Pentru a contacta echipa Cargus din București, ai la dispoziție mai multe modalități.

Modalități de Contact și Program

 • Telefon: Poți suna la numerele 021 9330 sau 021 9282. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8:00 și 20:00.
 • E-mail: Trimite un mesaj la [email protected].
 • Formular de Contact Online: Completează formularul de pe site-ul oficial Cargus.
 • Sediu Central: Str. 11 Iunie, nr. 14, sector 4, București, România; Cod poștal: 040172.
 • Punct de Lucru: Str. Atomiștilor, nr. 99 – 115, corp C1, Măgurele, județ Ilfov, România; Cod poștal: 077125.

Serviciul Ship & Go de la Cargus

Ship & Go este un serviciu oferit de Cargus care permite trimiterea și primirea coletelor în peste 3000 de locații partenere din țară. Acest serviciu este ideal pentru cei care nu sunt acasă atunci când vine curierul sau care vor să economisească timp și bani la expedierea coletelor.

Utilizarea Serviciului Ship & Go

 1. Accesează Site-ul Cargus: Completează datele coletului și alege locația Ship & Go dorită.
 2. Selectarea Locației: Locațiile Ship & Go pot fi găsite în magazine, benzinării, supermarketuri sau lockere automate din orașe precum București, Cluj, Constanța, Timișoara, Brașov și Pitești.
 3. Confirmarea și Ridicarea Coletului: După plasarea comenzii, vei primi un cod QR pe telefon, pe care îl vei folosi pentru a identifica coletul la locația Ship & Go.

Lockerele Cargus

Cargus a introdus lockerele, cutii poștale inteligente, care permit clienților să primească coletele comandate online fără a interacționa direct cu curierii. Aceste lockere sunt disponibile 24/7 și sunt amplasate în peste 300 de locații din București.

Utilizarea Lockerele Cargus

 1. Accesează Aplicația Cargus Mobile: Introdu datele coletului și alege locația lockerului dorit.
 2. Confirmarea și Deschiderea Lockerului: După plasarea comenzii, vei primi un cod QR pe telefon, pe care îl vei folosi pentru a deschide lockerul cu ajutorul Bluetooth-ului.

Lockerele Cargus reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a primi coletele, eliminând nevoia de programări sau așteptări la coadă. Acestea oferă o soluție sustenabilă de livrare, benefică atât pentru clienți, cât și pentru mediu.

Întrebări Frecvente Despre Contactul cu Cargus

Verificarea Stadiului unei Comenzi

Puteți verifica stadiul unei comenzi expediate prin Cargus folosind codul AWB pe site-ul lor oficial sau apelând call center-ul la numerele de telefon 021 9330 sau 021 9282.

Colet Nelivrat la Timp

Dacă coletul nu a fost livrat în termenul prevăzut, contactați Cargus pentru a investiga și remedia situația. Puteți face acest lucru prin call center sau completând un formular online de reclamație.

Depunerea unei Reclamații

Pentru a depune o reclamație, contactați Cargus prin call center sau completați formularul online de reclamație. Personalul lor vă va ghida în procesul de depunere a reclamației.

Modalități de Expediere a Colețelor

Cargus oferă două modalități principale de expediere a coletelor:

 • Ridicare Colet de la Adresă: Solicitați preluarea coletului de la adresa dvs. prin generarea unui AWB online sau apelând call center-ul.
 • Trimiteți dintr-un Punct Ship & Go: Depuneți coletul la unul dintre punctele Ship & Go. Locațiile pot fi găsite pe site-ul lor sau apelând call center-ul.

Prin urmare, indiferent de necesitățile tale de expediere sau de urmărire a coletelor, Cargus oferă soluții eficiente și accesibile, adaptate pentru a asigura o experiență de livrare cât mai plăcută și fără probleme. Urgent Cargus.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine