Utile
6 minute
32

Digi online Gratuit

17.06.2024
0
Digi online Gratuit
publicitate

Digi online Gratuit pentru clientii DIGI persoana fizica si companie

Digi Online este platforma digitală lansată de DIGI, oferind acces gratuit pentru clienții săi la o varietate vastă de programe TV din grila DIGI, alături de numeroase programe de divertisment și filme. Această aplicație revoluționară îți permite să te bucuri de canalele TV preferate, producții exclusive și mult mai multe, indiferent de locul în care te afli. În acest articol, vom explora în detaliu cum poți accesa și utiliza aplicația Digi Online pe diverse dispozitive și vom analiza funcțiile sale esențiale.

Accesul la Digi Online

Metode de Acces

Pentru a beneficia de toate funcționalitățile oferite de Digi Online, poți accesa platforma prin mai multe metode:

publicitate
 1. Acces de pe Site-ul Digi Online:
  • Vizitează digionline.ro utilizând un browser pe Windows sau MacOS.
 2. Din Aplicația Mobilă:
  • Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele cu Android, Android EMUI (Huawei) și iOS. Poți descărca aplicația din Google Play Store sau App Store.
 3. Din Aplicația pentru Smart TV:
  • Platforma este compatibilă cu televizoarele Android TV, Samsung (cu minim procesor Tizen 4) și LG. Aplicația poate fi descărcată din magazinul de aplicații specific fiecărui model de televizor.
 4. Acces Direct din Mașină:
  • Conectează telefonul la sistemul de bord al mașinii pentru a accesa funcția audio, care include 7 posturi TV și 18 posturi radio.

Cerințe Minime pentru Internet

Pentru a te bucura de conținutul oferit de Digi Online fără întreruperi, este esențial să ai o conexiune la internet de calitate. Iată cerințele minime de lățime de bandă necesare pentru diferite calități video:

 • LQ (low quality): 190 MB/oră
 • MQ (moderate quality): 560 MB/oră
 • HQ (high quality): 850-1200 MB/oră
 • HD (high definition): 1500-2200 MB/oră
 • Full HD: 2500-3200 MB/oră

Se recomandă efectuarea unui test de viteză pentru a verifica calitatea conexiunii tale la internet și a te asigura că îndeplinește cerințele necesare pentru streaming.

publicitate

Funcționalități ale Aplicației Digi Online

Ghid TV

Digi Online oferă o funcție esențială, Ghidul TV, prin care poți vizualiza programul TV pentru următoarele 7 zile. Această funcție îți permite să setezi programele favorite, astfel încât să nu ratezi nicio emisiune sau film important.

Biblioteca Video

Platforma oferă abonaților săi acces la o bibliotecă video extinsă, care include filme și seriale de la posturile Film Now și Epic Drama. Film Now este un post de televiziune dedicat difuzării de filme, fiind disponibil exclusiv în rețelele analogice și digitale ale RCS & RDS.

publicitate
publicitate

Programe Sportive și de Știri

Cu aplicația Digi Online, poți urmări programele sportive de pe Digi Sport și știrile de pe Digi24. Astfel, ai acces la toate evenimentele sportive importante și la actualitățile din țară și din lume, direct pe dispozitivul tău preferat.

publicitate

Crearea unui Cont pe Digi Online

Pentru a beneficia de toate programele disponibile pe platformă, este necesar să îți creezi un cont pe Digi Online. Procesul este simplu și rapid:

 1. Accesarea Site-ului Digi Online:
  • Intră pe digionline.ro și completează datele tale de client DIGI. Vei avea nevoie de CNP-ul titularului și numărul de contract sau numărul unei facturi DIGI.
 2. Alegerea Adresei de Email și a Parolei:
  • Alege o adresă de email și o parolă pe care le vei folosi de fiecare dată când vrei să accesezi contul tău.
 3. Confirmarea Emailului:
  • Accesează link-ul de confirmare primit pe adresa de email aleasă și contul tău va fi creat.

Suport Tehnic

Dacă întâmpini dificultăți în instalarea sau utilizarea aplicației Digi Online, poți solicita suport tehnic prin telefon la departamentul de relații cu clienții DIGI. Echipa de suport este pregătită să te ajute să rezolvi orice problemă și să te asiguri că beneficiezi de cea mai bună experiență posibilă.

Avantaje și Beneficii

Digi Online aduce o serie de avantaje semnificative pentru utilizatori:

 1. Acces Gratuit pentru Clienții DIGI:
  • Toți clienții DIGI beneficiază de acces gratuit la platforma, fără costuri suplimentare.
 2. Varietate de Conținut:
  • Poți urmări o gamă largă de canale TV, filme, seriale și programe de divertisment, toate într-un singur loc.
 3. Flexibilitate:
  • Accesibilitatea multiplă de pe diverse dispozitive îți permite să vizionezi conținutul preferat oriunde te-ai afla.
 4. Calitate Superioară a Streamingului:
  • Conținutul este disponibil în diferite calități video, de la LQ la Full HD, asigurând o experiență de vizionare optimă.
 5. Funcții Suplimentare:
  • Ghidul TV, biblioteca video și accesul la programele de sport și știri fac din Digi Online o platformă completă și versatilă.

Programe TV Disponibile pe Digi Online

Digi oferă acces la o varietate de programe TV, acoperind diverse interese și preferințe ale utilizatorilor. Iată câteva dintre cele mai populare canale disponibile pe platformă:

Canale de Divertisment

 1. Digi 24
  • Un canal de știri ce oferă actualizări în timp real, analize și reportaje din întreaga lume.
 2. Film Now
  • Un canal dedicat difuzării de filme, inclusiv premiere și blockbustere recente.
 3. Epic Drama
  • Canal specializat în difuzarea de seriale dramatice de epocă, cu o selecție variată de producții internaționale.

Canale Sportive

 1. Digi Sport 1, 2, 3 și 4
  • Acoperă o gamă largă de evenimente sportive, inclusiv fotbal, tenis, handbal și multe altele.
 2. Eurosport 1 și 2
  • Canale ce oferă transmisiuni live ale celor mai importante competiții sportive din lume.

Canale pentru Copii

 1. Digi Junior
  • Programe educative și distractive pentru cei mici.
 2. Nickelodeon și Cartoon Network
  • Canale populare cu desene animate și seriale pentru copii de toate vârstele.

Canale de Documentare

 1. National Geographic
  • Documentare fascinante despre natură, știință și cultură.
 2. Discovery Channel
  • Oferă o varietate de documentare captivante și educative.

Funcționalități ale Aplicației Digi Online

Ghid TV

Ghidul TV oferit de Digi permite utilizatorilor să acceseze programul TV pentru următoarele 7 zile. Această funcție îți permite să setezi programele favorite și să primești notificări pentru emisiunile pe care nu vrei să le ratezi.

Biblioteca Video

Platforma pune la dispoziția abonaților o bibliotecă video extinsă, incluzând filme și seriale de la posturile Film Now și Epic Drama. Aceasta oferă o selecție variată de conținut pentru toate gusturile.

Programe Sportive și de Știri

Cu Digi Online, poți urmări programele sportive de pe Digi Sport și știrile de pe Digi24, având acces la cele mai importante evenimente sportive și la actualitățile din țară și din lume.

Concluzie despre Digi Online

Digi Online este o platformă esențială pentru toți abonații DIGI, oferind acces gratuit la o gamă largă de programe TV, filme și divertisment. Cu aplicații disponibile pentru o varietate de dispozitive și o interfață ușor de utilizat, Digi Online asigură o experiență de vizionare comodă și flexibilă. Indiferent dacă ești acasă sau în mișcare, poți accesa conținutul preferat oricând și oriunde, beneficiind de toate avantajele pe care platforma le oferă. Nu ezita să creezi un cont și să explorezi toate funcționalitățile oferite de Digi Online pentru o experiență completă și satisfăcătoare.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine