publicitate

Contact UP Romania: Activare, Verificare Sold și Relații Clienți pentru Card Social, Dejun și Card de vacanță

Contact UP Romania. Card Social, Dejun și Card de Vacanță. În contextul actual, gestionarea corectă a beneficiilor oferite de angajatori, precum tichetele de masă, cardurile sociale și de vacanță, este esențială. Up Romania, un furnizor important de astfel de servicii, oferă diverse modalități prin care utilizatorii și partenerii pot contacta compania pentru a obține informații și asistență. În acest articol detaliat, vom explora toate căile prin care puteți contacta Up Romania pentru activarea cardurilor, verificarea soldului, solicitarea codurilor OTP și multe altele.

Modalități de Contact Up Romania – nr. telefon card social

1. Contactare Telefonică

Pentru Utilizatorii de Carduri Up Romania

publicitate

Dacă dețineți un card emis de Up Romania și aveți nevoie de informații sau asistență, puteți suna la numărul 037 466 22 73. Acesta este un număr cu tarif normal, disponibil zilnic, permițându-vă să contactați compania oricând aveți nevoie de suport.

Pentru Clienți și Afiliați

publicitate

Dacă sunteți client Up Romania sau doriți să deveniți partener, puteți suna la numărul 021.402.82.23 (tarif normal). Acest număr este disponibil de luni până vineri, între orele 8:30 și 17:30. Acesta este, de asemenea, numărul de contact pentru magazinele afiliate sau pentru cei care doresc să intre în rețeaua lor.

2. Contact UP Romania prin Email

Pentru a trimite o întrebare sau pentru a solicita asistență prin email, puteți folosi adresa [email protected]. Acest canal este potrivit pentru diverse solicitări, cum ar fi:

publicitate
publicitate
 • Verificarea soldului cardului Up Romania
 • Obținerea sau resetarea codului PIN sau a codului OTP
 • Deblocarea și activarea cardului
 • Depunerea unei reclamații

3. Contactare UP Romania Online prin Formularul de pe Site

Pe site-ul Up Romania, în secțiunea Contact, există un formular online prin care puteți solicita detalii despre cardurile sociale, de dejun sau de vacanță. Pentru a utiliza acest formular, trebuie să selectați opțiunea care vă interesează, să indicați județul și localitatea în care vă aflați și să completați detaliile de contact și mesajul. Este important să specificați clar motivul pentru care îi contactați, cum ar fi verificarea soldului cardului social sau activarea unui card de dejun.

publicitate

4. Vizita la Adresa Fizică – Birouri UP Romania

Contact UP Romania. Pentru cei care preferă interacțiunea directă, Up Romania își are sediul în București, pe Calea Șerban Vodă nr. 206, clădirea U-Center, Building A, etaj 8, sector 4. Codul poștal este 040215. Programul de recepție a tichetelor este de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00. La această adresă, puteți solicita detalii despre verificarea soldului cardului social, codurile OTP sau activarea cardurilor.

Detalii Suplimentare și Sfaturi Utilizabile

Activare și Blocare / Deblocare Card social, dejun sau card de vacanta

Activarea și blocarea sau deblocarea cardurilor emise de Up Romania sunt procese esențiale pentru utilizatori. Pentru a activa un card, puteți urma instrucțiunile primite împreună cu cardul sau puteți contacta direct Up Romania folosind oricare dintre modalitățile de mai sus. În cazul în care cardul dvs. este pierdut sau furat, este crucial să contactați imediat Up Romania pentru a bloca cardul și a preveni utilizarea neautorizată.

Cod OTP și Verificarea Soldului

Codurile OTP (One-Time Password) sunt esențiale pentru securitatea tranzacțiilor online. Dacă aveți nevoie de un cod OTP sau aveți probleme cu primirea acestuia, contactarea serviciului de asistență Up Romania vă va ajuta să rezolvați rapid problema. Pentru verificarea soldului cardurilor Up Romania, puteți folosi aplicația mobilă Up Romania sau platforma online, dar în cazul unor probleme tehnice, contactarea directă prin telefon sau email este recomandată.

Utilizarea Aplicației Mobile Up Romania

Aplicația mobilă Up Romania este un instrument extrem de util pentru gestionarea cardurilor și a soldurilor. Prin intermediul acestei aplicații, puteți verifica soldul, istoricul tranzacțiilor, și puteți primi notificări importante. Asigurați-vă că aveți aplicația actualizată pentru a beneficia de toate funcționalitățile și de suportul tehnic cel mai recent.

Program de lucru UP Romania

Programul de Suport pentru Magazine Afiliate la Up Romania

Dacă ești un client sau un magazin afiliat Up Romania, ai la dispoziție două numere de telefon pentru a primi asistență:

 • 021.402.82.23 (tarif normal)
 • 0800.802.802 (apel gratuit)

Serviciul de suport este disponibil de luni până vineri, între orele 8:30 și 17:30, oferindu-ți ajutor în orice problemă legată de parteneriatul cu Up Romania.

Programul de Suport pentru Utilizatorii de Carduri Up Romania

În calitate de utilizator al unui card emis de Up Romania, poți apela la numărul 037.466.22.73 pentru a obține informații legate de verificarea soldului, activarea cardului, codurile OTP sau codul PIN. Acest număr este disponibil zilnic, astfel încât poți suna oricând ai nevoie de asistență, indiferent de oră sau zi.

Programul de Recepție pentru Tichetele de Masă și Cardurile Up

Pentru probleme legate de recepția tichetelor de masă sau a cardurilor Up Romania, te poți adresa direct la sediul companiei din București. Adresa exactă este Calea Șerban Vodă nr. 206, clădirea U-Center, Building A, etaj 8, sector 4, cod poștal 040215. Programul de recepție a tichetelor este de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00. La acest sediu, poți rezolva diverse solicitări legate de tichetele de masă și cardurile Up Romania.

Ghid Detaliat pentru Activarea Cardului Up Romania

Contact UP Romania. Dacă ai primit un card de masă Up Dejun, card de cadou, social sau de vacanță emis de Up Romania, activarea acestuia este un proces simplu și rapid. În acest ghid, îți vom explica pașii necesari pentru a-ți activa cardul și pentru a beneficia de avantajele oferite.

Pașii pentru Activarea Cardului Up Dejun sau Vacanță

Pentru a-ți activa cardul Up Dejun sau Vacanță, vei avea nevoie de o adresă de e-mail și de acces la internet. Urmează acești pași:

 1. Accesarea Platformei Online
  • Intră pe site-ul UpOnline.ro, platforma dedicată utilizatorilor de carduri Up Romania. Dacă nu ai deja un cont, creează unul urmând instrucțiunile de pe site.
 2. Crearea unui Cont
  • În timpul procesului de creare a contului, vei primi un e-mail cu datele de acces. Utilizează aceste date pentru a te conecta la contul tău.
 3. Activarea Cardului
  • Odată ce te-ai conectat, vei vedea cardul tău Up Romania listat în contul tău. Apasă pe butonul „Activate card” pentru a iniția procesul de activare.
 4. Confirmarea Activării
  • Confirmă activarea cardului în fereastra de notificare care se deschide. Odată confirmată, activarea cardului este finalizată și poți începe să-l utilizezi la comercianții parteneri.

Beneficiile Activării Cardului prin Platforma Online

Activarea cardului Up Romania pe platforma UpOnline aduce numeroase avantaje, printre care:

 • Verificarea Soldului
  • Poți verifica soldul disponibil pe card în timp real, atât pe site-ul UpOnline.ro cât și pe aplicația mobilă Up Mobil, disponibilă pe App Store, Google Play Store și Huawei App Gallery.
 • Vizualizarea Istoricului Tranzacțiilor
  • Ai acces la istoricul tranzacțiilor și alimentărilor pentru cardurile Up Dejun, Vacanță sau Social, direct din contul tău online.
 • Blocarea și Deblocarea Cardului
  • În cazul pierderii sau furtului cardului, poți bloca sau debloca cardul pentru a preveni orice utilizare frauduloasă.
 • Oferte Speciale
  • Descoperă ofertele speciale și promoțiile de la partenerii Up Romania, care oferă reduceri și beneficii suplimentare pentru produsele și serviciile lor.
 • Localizarea Comercianților Afiliați
  • Utilizează funcția de localizare a comercianților afiliați pentru a afla la ce magazine și puncte de vânzare poți folosi cardul Up Dejun sau Up Social.

Logarea sau autentificarea în Platforma UpOnline pentru Utilizatorii de Carduri

Contact UP Romania. Indiferent dacă deții un card de masă Up Dejun, un card de cadou, de vacanță sau de sprijin social, poți gestiona toate detaliile legate de acestea prin intermediul platformei UpOnline.ro sau aplicației mobile Up Mobil.

Cum Să Te Loghezi pe Platforma UpOnline.ro?

Platforma UpOnline.ro îți oferă acces la toate informațiile esențiale legate de cardurile tale, inclusiv istoricul tranzacțiilor. Pentru a te loga, urmează acești pași:

 1. Obține Datele de Acces
  • După ce primești cardul Up Romania, vei primi datele de acces prin e-mail. Acestea sunt necesare pentru a-ți crea contul și a te loga.
 2. Accesează Platforma
  • Intră pe UpOnline.ro și folosește datele de acces pentru a te autentifica.
 3. Funcționalități Disponibile
  • Pe platforma UpOnline.ro, poți:
   • Verifica soldul cardului în timp real.
   • Vizualiza istoricul tranzacțiilor și alimentărilor.
   • Activa, bloca sau debloca cardurile.
   • Descoperi locațiile unde poți utiliza cardurile.
   • Beneficia de oferte speciale de la partenerii Up Romania.

Cum Să Te Loghezi pe Aplicația Mobilă Up Mobil?

Aplicația mobilă Up Mobil este o alternativă convenabilă pentru gestionarea cardurilor tale Up Romania. Poți descărca aplicația gratuit din App Store, Google Play sau Huawei App Gallery. Urmează acești pași pentru a te loga:

 1. Descarcă și Instalează Aplicația
  • Găsește aplicația Up Mobil în magazinul de aplicații corespunzător dispozitivului tău și descarc-o.
 2. Creează un Cont
  • Folosește o adresă de e-mail pentru a crea un cont în aplicație.
 3. Autentificare
  • Loghează-te folosind adresa de e-mail și parola pe care le-ai setat, sau folosește autentificarea biometrică (amprentă sau recunoaștere facială).
 4. Funcționalități Disponibile
  • Pe aplicația Up Mobil, poți:
   • Verifica soldul disponibil pe carduri.
   • Vizualiza istoricul tranzacțiilor și alimentărilor.
   • Activa, bloca sau debloca cardurile.
   • Reaminti codul PIN.
   • Descoperi ofertele speciale de la partenerii Up Romania.
   • Localiza magazinele unde poți folosi cardurile Up.

Cum Să Te Loghezi dacă ai Uită Utilizatorul sau Parola?

Contact UP Romania. Pentru a accesa contul tău Up Romania, ai nevoie de utilizator și parolă. Dacă le-ai uitat, urmează acești pași simpli pentru a te autentifica:

 1. Autentificare Alternativă
  • În câmpurile de utilizator și parolă, introdu ultimele 6 cifre de pe cardul tău Up și ultimele 4 cifre din CNP-ul tău.
 2. Setarea unei Parole Noi
  • Odată autentificat astfel, poți seta o parolă nouă pentru contul tău.
 3. Asistență Suplimentară
  • Dacă nu reușești să te loghezi prin metoda de mai sus, sună la numărul de telefon pentru suport card Up, 021.402.82.23, pentru a primi asistență.

Prin urmarea acestor instrucțiuni detaliate, vei putea gestiona eficient și în siguranță cardurile tale Up Romania, fie că folosești platforma UpOnline.ro sau aplicația mobilă Up Mobil. Aceste instrumente îți oferă acces rapid la sold, istoricul tranzacțiilor și multe alte funcționalități utile, asigurându-te că beneficiezi la maxim de toate avantajele oferite de cardurile Up Romania.

Verificarea Soldului Disponibil pe Cardul Up Romania

Dacă ai primit un card Up Romania de la angajator sau de la stat, fie că este un card de masă, de vacanță sau social, este important să știi cum să verifici soldul disponibil. Acest proces este esențial pentru a gestiona eficient fondurile și pentru a te asigura că beneficiezi pe deplin de avantajele oferite. Există două modalități principale de a verifica soldul cardului Up Dejun sau Vacanță: prin platforma online UpOnline.ro sau prin aplicația mobilă Up Mobil.

Accesarea Platformei Online UP Romania

Pentru a accesa platforma online și a verifica soldul cardului Up Romania, urmează acești pași simpli:

 1. Accesarea Site-ului Up Romania
  • Deschide un browser web și navighează către site-ul Up Romania (UpOnline.ro).
 2. Autentificare
  • Dă click pe butonul „Intră în cont”. Vei fi redirecționat către pagina de autentificare, unde trebuie să introduci datele de acces primite pe e-mail la momentul emiterii cardului Up Dejun sau Vacanță.
 3. Recuperarea Datelor de Acces
  • Dacă ai uitat datele de acces, poți solicita o resetare a parolei direct pe site sau poți contacta serviciul de asistență Up Romania la numărul de telefon 021.402.82.23 pentru ajutor suplimentar.

Funcționalitățile Platformei UpOnline

După ce te-ai autentificat, vei avea acces la următoarele funcționalități esențiale:

 • Verificarea Soldului
  • Poți verifica soldul disponibil al cardului Up Dejun, Vacanță sau Social în timp real.
 • Vizualizarea Istoricului Tranzacțiilor
  • Ai posibilitatea de a vizualiza istoricul tranzacțiilor și alimentărilor efectuate pe cardul tău, oferindu-ți o imagine clară asupra utilizării acestuia.
 • Gestionarea Cardurilor
  • Poți activa, bloca sau debloca cardul, în funcție de necesitățile tale.
 • Descoperirea Locațiilor și Ofertelor Speciale
  • Platforma îți permite să descoperi locațiile unde poți utiliza cardul și să beneficiezi de ofertele speciale de la partenerii Up Romania.

Verificarea Soldului Cardului Up Romania prin Aplicația Mobilă Up Mobil

Descărcarea și Instalarea Aplicației

Contact UP Romania. Pentru a verifica soldul cardului Up Romania folosind telefonul mobil, trebuie să descarci aplicația Up Mobil. Aplicația este disponibilă gratuit pe:

 • App Store pentru dispozitivele Apple
 • Google Play Store pentru dispozitivele Android
 • Huawei App Gallery pentru dispozitivele Huawei

Crearea și Gestionarea Contului în Aplicația Up Mobil

 1. Descarcă și Instalează Aplicația
  • Găsește aplicația Up Mobil în magazinul de aplicații corespunzător și descarc-o pe dispozitivul tău.
 2. Crearea Contului
  • Creează un cont nou folosind o adresă de e-mail și o parolă sigură.
 3. Autentificarea
  • Loghează-te folosind adresa de e-mail și parola setată. De asemenea, poți opta pentru autentificarea biometrică (amprentă sau recunoaștere facială) pentru un acces mai rapid și mai sigur.
 4. Introducerea Codului Unic
  • Introdu codul unic al cardului tău, care se găsește pe spatele acestuia, pentru a sincroniza informațiile cardului cu aplicația.

Funcționalitățile Aplicației Up Mobil

După ce te-ai autentificat în aplicație, vei avea acces la o varietate de funcționalități utile:

 • Verificarea Soldului
  • Poți verifica soldul disponibil pe toate cardurile emise de Up Romania, fie că sunt de masă, vacanță sau sociale.
 • Vizualizarea Istoricului Tranzacțiilor
  • Poți accesa istoricul tranzacțiilor și alimentărilor pentru a monitoriza utilizarea cardului.
 • Gestionarea Cardurilor
  • Aplicația îți permite să activezi, blochezi sau deblochezi cardurile în funcție de necesități.
 • Codul PIN și Ofertele Speciale
  • Poți reaminti codul PIN al cardului și descoperi ofertele speciale de la partenerii Up Romania. De asemenea, aplicația îți arată locațiile magazinelor unde poți folosi cardul.

Blocarea și Deblocarea unui Card Up Romania: Când și Cum Se Face

Blocarea Cardului

În cazul în care ai pierdut cardul Up Romania sau ți-a fost furat, este esențial să-l blochezi cât mai rapid pentru a preveni utilizarea neautorizată. Poți face acest lucru prin:

 • Apel telefonic
  • Sună la numărul de telefon 0374 66 22 73 pentru a solicita blocarea cardului.
 • Platforma Online
  • Intră în contul tău de pe UpOnline.ro și blochează cardul din secțiunea dedicată gestionării cardurilor.
 • Aplicația Mobilă
  • Accesează aplicația Up Mobil și blochează cardul direct din aplicație.

Deblocarea Cardului

Dacă ai blocat cardul din greșeală sau l-ai recuperat după ce l-ai pierdut, poți să-l deblochezi prin aceleași metode:

 • Platforma Online
  • Conectează-te la contul tău de pe UpOnline.ro și deblochează cardul.
 • Aplicația Mobilă
  • Accesează aplicația Up Mobil și deblochează cardul.
 • Serviciul de Relații cu Clienții
  • Contactează serviciul de relații cu clienții la numărul de telefon 0374 66 22 73 sau trimite un e-mail la [email protected] pentru a solicita deblocarea cardului.

Contact UP Romania. Prin aceste metode detaliate, vei putea gestiona eficient cardurile Up Romania, asigurându-te că ai acces rapid și sigur la soldul disponibil, istoricul tranzacțiilor și alte funcționalități esențiale. Utilizarea platformei online și a aplicației mobile Up Mobil îți oferă flexibilitatea necesară pentru a gestiona cardurile tale oriunde și oricând.

Ștergerea Contului de la Up Romania

Dacă dorești să-ți ștergi contul de la Up Romania, trebuie să urmezi câțiva pași esențiali pentru a finaliza acest proces:

 1. Autentificare pe Site-ul Up Romania
  • Deschide browser-ul și accesează site-ul Up Romania. Autentifică-te folosind numele de utilizator și parola ta.
 2. Accesarea Secțiunii „Contul Meu”
  • Odată autentificat, navighează către secțiunea „Contul Meu” din meniul principal.
 3. Inițierea Ștergerii Contului
  • În cadrul secțiunii „Contul Meu”, apasă pe butonul „Șterge Contul”.
 4. Confirmarea Ștergerii
  • Confirmă acțiunea de ștergere a contului și așteaptă să primești un e-mail de confirmare de la Up Romania.
 5. Finalizarea Procesului
  • Deschide e-mailul de confirmare și urmează instrucțiunile furnizate pentru a finaliza procesul de ștergere a contului.

După parcurgerea acestor pași, contul tău de la Up Romania va fi șters complet.

Obținerea Codului OTP pentru Cardul Up Romania Dejun sau Vacanță

Ce este Codul OTP?

Codul OTP (One-Time Password) este un cod unic de securitate utilizat pentru diverse scopuri în cadrul Up Romania. Acesta poate fi utilizat pentru:

 • Recuperarea Parolei de Acces în Cont
  • Codul OTP poate fi trimis pe telefon sau e-mail, în funcție de modul în care te-ai înregistrat, pentru a recupera parola de acces la contul tău UpOnline.
 • Confirmarea Plăților Online
  • Codul OTP este, de asemenea, un cod de confirmare primit prin SMS, necesar pentru a finaliza plățile online cu cardurile Up Romania. Acest cod adaugă un nivel suplimentar de securitate tranzacțiilor financiare.

Probleme cu Primirea Codului OTP

Uneori, utilizatorii pot întâmpina probleme în primirea codului OTP. Dacă nu primești codul OTP, este important să te asiguri că numărul tău de telefon este corect înregistrat la Up Romania. În caz contrar, poți contacta Serviciul de Suport Clienți pentru Utilizatori la numărul 037 466 22 73 sau la adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, verifică dacă serviciul 3D Secure este activat pentru cardurile tale, acesta fiind un sistem de securizare a tranzacțiilor online.

Codul PIN al Cardului Up Romania

Obținerea Codului PIN

Pentru a afla codul PIN al cardului Up Romania, există două metode principale:

 1. Apel Telefonic
  • Sună la numărul de telefon aflat pe spatele cardului și urmează instrucțiunile vocale pentru a obține codul PIN.
 2. Aplicația Up Mobil
  • Accesează aplicația Up Mobil, disponibilă pentru Android și iOS, și vizualizează codul PIN din setările contului tău.

Recuperarea Codului PIN pentru Cardul de Vacanță Up Romania

Contact UP Romania. Dacă ai uitat codul PIN al cardului de vacanță Up Romania, iată cum îl poți recupera:

 1. Apel Telefonic
  • Sună la numărul de pe spatele cardului (037 466 22 73) și urmează instrucțiunile vocale. Vei avea nevoie de numărul cardului și de data nașterii pentru identificare.
 2. Platforma UpOnline
  • Conectează-te la contul tău pe platforma UpOnline folosind datele de acces primite pe e-mail. Aici vei putea vizualiza codul PIN al cardului de vacanță, precum și alte informații utile, cum ar fi soldul disponibil pe card.

După parcurgerea acestor pași, vei avea din nou acces la codul PIN al cardului tău de vacanță Up Romania.

Concluzie finala despre card social, dejun sau card de vacanta UP Romania

Gestionarea corectă a beneficiilor oferite de angajatori, cum ar fi tichetele de masă, cardurile sociale și de vacanță, necesită adesea contactarea furnizorului de servicii pentru activare, verificare sold și alte aspecte. Up Romania oferă o varietate de modalități prin care utilizatorii și partenerii pot obține informațiile și suportul necesar. Fie că preferați contactul telefonic, emailul, formularele online sau vizitele la sediu, există opțiuni disponibile pentru a vă asigura că beneficiați pe deplin de serviciile oferite de Up Romania. Contact UP Romania.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele
Codul Bunelor Maniere 2024
Articolul precedent

Mesaje de bun venit. Urari
Urmatorul articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine