publicitate

Contact UniCredit. Telefon Relatii clienti. Reclamatii

Contact UniCredit. UniCredit Bank, parte a unui grup financiar-bancar de renume din Italia și prezent în peste 20 de țări, este unul dintre actorii importanți pe piața bancară din România. Cu un număr în creștere de clienți în țara noastră, UniCredit Bank oferă o gamă variată de servicii financiare adaptate nevoilor locale.

În cadrul acestei analize, ne propunem să explorăm în detaliu modalitățile prin care puteți intra în contact cu departamentul de relații cu clienții al UniCredit Bank din România, asigurându-vă că veți primi suportul necesar în rezolvarea oricăror probleme sau întrebări.

publicitate

Modalitati de contact UniCredit. Reclamatii si Call Center

Contact UniCredit. Pentru a intra în legătură cu serviciul de relații cu clienții, puteți folosi următoarele canale de comunicare:

 1. Telefonul de contact al call center-ului UniCredit Bank: +40 21 200 2020 sau *2020. Aici veți putea discuta direct cu un operator și veți primi asistență în timp real pentru orice problemă sau întrebare aveți.
 2. Pentru comunicări scrise, puteți trimite un email la adresa: [email protected]. Echipa de asistență va răspunde prompt la orice solicitare sau întrebare aveți.
 3. Dacă preferați să trimiteți documente sau informații prin fax, puteți utiliza numărul de fax al departamentului de relații cu clienții UniCredit: +40 21 2002022. Asigurați-vă că includeți toate detaliile necesare pentru o procesare rapidă și precisă a solicitării dvs.

În plus, UniCredit Bank oferă și un sistem de asistență automatizată pentru anumite operațiuni sau informații de bază, cum ar fi schimbarea codului PIN sau informații despre limitele de plată. Acest sistem vă poate ajuta să gestionați anumite aspecte ale contului dvs. într-un mod rapid și eficient.

publicitate

Indiferent de canalul de comunicare pe care îl alegeți, echipa de asistență a UniCredit Bank este dedicată să vă ofere suportul necesar pentru o experiență bancară cât mai plăcută și fără probleme.

Cand trebuie sa intru in contact cu UniCredit pentru asistenta clienti?

Pentru a intra în contact cu UniCredit Bank și a primi asistență sau informații, există mai multe modalități disponibile. În general, este recomandat să contactați departamentul de asistență și suport clienți atunci când aveți nevoie de clarificări sau ajutor cu privire la serviciile oferite de UniCredit Bank. Iată câteva dintre situațiile în care puteți apela la serviciul de relații cu clienții UniCredit:

publicitate
publicitate
 1. Informații despre punctele de loialitate asociate cardului de credit emis de UniCredit Bank și posibilitatea de răscumpărare a acestora – acest serviciu este disponibil non-stop prin intermediul asistenței automatizate.
 2. Blocarea instrumentelor de plată (carduri, acces la serviciile de online banking și mobile banking) – acest serviciu este disponibil non-stop.
 3. Informații despre produsele și serviciile băncii, inclusiv despre rețeaua de bancomate și multifuncționale NonStop Banking.
 4. Asistență pentru utilizarea produselor bancare, inclusiv a conturilor, cardurilor, serviciilor de online banking și mobile banking – acest serviciu este disponibil non-stop.
 5. Blocarea codului PIN sau a datelor de conectare în contul personal.
 6. Informații despre serviciile bancare exclusiv oferite de UniCredit Bank.

Indiferent de situația în care vă aflați, echipa de asistență și suport clienți a UniCredit Bank este pregătită să vă ofere ajutorul necesar într-un mod prompt și eficient.

publicitate

Blocare card Unicredit.

Contact UniCredit. Dacă te afli într-o situație care necesită blocarea cardului UniCredit Bank, iată recomandările echipei de suport din cadrul serviciului de relații cu clienții.

Pentru a bloca cardul, ai la dispoziție mai multe opțiuni:

 1. Blocare prin Mobile Banking/Online Banking. Poți bloca cardul instantaneu folosind aplicația Mobile Banking sau platforma Online Banking. Descarcă aplicația Mobile Banking din App Store sau Google Play și accesează funcția de blocare a cardului pentru a beneficia de această facilitate.
 2. Blocare prin telefon. Poți suna la numărul TelVerde 0800 888 111, un număr apelabil non-stop. Operatorii din cadrul acestui serviciu îți vor asista și te vor ghida în procesul de blocare a cardului pentru a-ți proteja contul și fondurile.

Blocarea cardului este un pas important pentru securitatea contului tău bancar în situații precum pierderea sau furtul cardului. Prin intermediul acestor metode rapide și eficiente, poți lua măsuri imediate pentru a-ți proteja contul și a preveni utilizarea frauduloasă a cardului. De asemenea, te invităm să consulți și articolul nostru despre modalitățile de contact pentru Banca Transilvania, pentru a afla și mai multe informații utile despre serviciile bancare disponibile.

Card Virtual UniCredit Bank fara costuri de administrare

Cardul virtual oferit de UniCredit Bank vine cu multiple beneficii și funcționalități care îți facilitează gestionarea finanțelor tale în mod eficient și convenabil.

Iată principalele avantaje ale cardului virtual:

 1. Emisie instantanee: Poți solicita până la 5 carduri virtuale atașate fiecărui cont în RON sau EUR. Aceste carduri sunt emise instantaneu și sunt disponibile pentru utilizare imediată. Le poți administra și monitoriza direct din aplicația Mobile Banking, care este disponibilă 24/7.
 2. Acces facil prin Mobile Banking: Aplicația Mobile Banking de la UniCredit îți oferă acces ușor la toate informațiile și acțiunile legate de serviciile tale bancare. Poți intra în contact cu echipa de asistență și suport UniCredit, dar poți gestiona și singur toate aspectele legate de contul tău bancar.

Ce pot face cu aplicatia de Mobile Banking UniCredit?

Contact UniCredit. Prin intermediul aplicației Mobile Banking UniCredit, poți efectua o serie de operațiuni:

 • Vizualizarea și verificarea soldului conturilor tale. Ai posibilitatea să verifici soldul conturilor tale bancare în orice moment.
 • Verificarea informațiilor despre cheltuielile lunare. Poți accesa informații detaliate despre cheltuielile tale lunare.
 • Primi alerte gratuite push pentru tranzacțiile efectuate. Poți seta alerte pentru a fi notificat în timp real despre tranzacțiile efectuate pe conturile tale sau cu cardurile UniCredit.
 • Deschiderea unui cont de economii. Ai posibilitatea să deschizi un cont de economii direct din aplicație.
 • Solicitarea înlocuirii cardului de debit. Poți solicita înlocuirea cardului de debit în caz de pierdere sau deteriorare.
 • Activarea/blocarea/deblocarea cardului. Poți activa, bloca sau debloca cardurile tale direct din aplicație.
 • Vizualizarea detaliilor cardurilor. Ai acces la toate detaliile cardurilor tale în secțiunea dedicată din aplicație.
 • Modificarea sau extinderea limitelor pentru tranzacțiile cu cardul. Poți ajusta limitele pentru plățile cu cardul la POS, retragerile de numerar de la ATM-uri și plățile online.
 • Plata facturilor de utilități: Poți plăti rapid facturile de utilități către furnizorii agreați, folosind funcția Scan & Pay.

Pentru orice informații suplimentare legate de contul tău la UniCredit sau pentru asistență, poți contacta serviciul de suport și relații clienți UniCredit Bank folosind metodele de contact menționate mai sus. Echipa noastră este disponibilă să te ajute și să îți ofere suportul necesar pentru a-ți rezolva orice nelămurire sau problemă. Contact UniCredit.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine