publicitate

Contact Smartbill. Telefon relatii clienti si reclamatii. Suport tehnic

Contact Smartbill. Telefon relatii clienti. Smartbill, dezvoltat în 2007 de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan și Mircea Căpățînă, este un program online de facturare și gestiune, care funcționează pe platforma cloud. Cu o bază de utilizatori formată din peste 75.000 de companii din România, Smartbill reprezintă o soluție populară și fiabilă în mediul de afaceri.

O caracteristică importantă a Smartbill este integrarea sa directă cu e-Factura, facilitând astfel adoptarea și gestionarea noilor facturi digitale impuse de autoritățile române. Acest lucru simplifică procesul de facturare și gestiune financiară pentru utilizatori, contribuind la eficiența și conformitatea în activitatea lor de zi cu zi.

publicitate

Pe site-ul nostru găsiți un ghid complet despre cum să intrați în contact cu serviciul de relații cu clienții Smartbill, oferindu-vă informațiile și suportul necesare pentru utilizarea optimă a acestei platforme de facturare și gestionare online.

Modalitati de contact Smartbill Romania

Pentru a facilita interacțiunea cu departamentul de relații cu clienții SmartBill, vă punem la dispoziție mai multe modalități de contact, având în vedere că suntem într-o perioadă solicitantă din cauza noilor implementări legate de e-factura.

publicitate

Iată cum puteți lua legătura cu echipa noastră de suport și asistență pentru clienți:

 1. Telefon SmartBill call center: 031.710.4215
 2. Adresa de email pentru contact: [email protected]
 3. Formularul de contact SmartBill disponibil la adresa: deschide

Contact Smartbill. Programul serviciului nostru de asistență și suport clienți este între 9:00 și 18:00, de luni până vineri.

publicitate
publicitate

Vă rugăm să aveți în vedere că, în contextul implementării e-facturii prin SmartBill, este posibil să existe timp de așteptare mai lung în anumite momente, din cauza volumului crescut de solicitări către departamentul nostru de asistență și suport tehnic.

publicitate

Cum să utilizezi serviciul RO e-Factura?

Pasul 1. Obții un certificat calificat pentru semnătura electronică, necesar pentru înregistrarea în SPV.

Acest certificat poate fi obținut online, într-un mod simplu și rapid, și poate fi stocat fie pe un token, fie în cloud. Ai nevoie doar de o carte de identitate validă, un dispozitiv cu microfon și cameră web funcționale, și un card pentru plăți online.

Pasul 2. Accesezi sau te înrolezi în SPV folosind certificatul obținut la pasul anterior.

Pasul 3. Completezi cererea de înregistrare în Registrul RO e-Factura disponibil în cadrul SPV.

Cu o experiență de peste 17 ani, SmartBill este alegerea sigură și de încredere pentru facturarea electronică, oferind în același timp acces rapid la rapoartele și facturile emise sau primite prin intermediul platformei SmartBill.

Cand trebuie sa intri in contact cu serviciul de relatii clienti Smartbill?

Contact Smartbill. Echipa de suport SmartBill este pregătită să te ajute în implementarea facturilor electronice prin intermediul platformei lor. Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de serviciile SmartBill, poți să iei legătura cu echipa lor de asistență în următoarele moduri:

 • Sunând la numărul de telefon SmartBill menționat mai sus, unde vei primi răspunsuri și sfaturi pentru toate solicitările tale.
 • Utilizând formularul de contact în cazul în care nu reușești să comunici cu echipa SmartBill prin telefon.
 • Trimitând un email în care să descrii problema sau solicitarea ta legată de serviciile SmartBill.

SmartBill oferă și permite conectarea caselor de marcat și a imprimantelor mobile la aplicația lor pentru Android, facilitând astfel emiterea de bonuri fiscale sau tipărirea facturilor și a chitanțelor direct de pe teren. Asemenea companiilor de curierat, SmartBill face totul mai simplu.

De asemenea, SmartBill este compatibil cu toate platformele dedicate magazinelor online. Pentru magazinele dezvoltate pe cele mai populare platforme, au creat pluginuri pe care le oferă gratuit. Poți instala singur pluginul și să conectezi magazinul cu SmartBill.

Pe site-ul smartbill.ro găsești o serie de tutoriale care îți arată modul de integrare cu e-factura, astfel poți învăța și singur. Totuși, dacă ai nevoie de ajutor, echipa de suport SmartBill este mereu disponibilă să te ajute.

Cat costa SmartBill? Lista de tarife si pachete

Opțiuni de Abonament SmartBill pentru Facturare Electronică Am identificat trei pachete de servicii care pot acoperi nevoile diverse ale utilizatorilor în ceea ce privește facturarea electronică. Prin intermediul SmartBill, ai acces la următoarele opțiuni de abonament:

Abonamentul Silver – La prețul de 4,49 euro lunar plus TVA, acest pachet include:

  • Integrare cu e-Factura
  • 1 utilizator
  • 30 de documente
  • Aplicație mobilă (iOS/Android)
  • Facturi personalizabile
  • Registru de casă și evidență a cheltuielilor către furnizori
  • Conectare la casă de marcat
  • Opțiune pentru utilizator suplimentar la 1 € lunar plus TVA
  • Modul e-Transport la 10 € lunar plus TVA.

Abonamentul GOLD – Disponibil la prețul de 6,89 euro lunar plus TVA, acest pachet oferă:

  • Integrare cu e-Factura
  • 3 utilizatori
  • 100 documente
  • Facturare recurentă
  • Notificări către clienți
  • Drepturi avansate pentru utilizatori
  • Opțiune pentru utilizator suplimentar la 1 € lunar plus TVA
  • Modul e-Transport la 10 € lunar plus TVA.

Abonamentul Platinum – La un preț de 7,99 euro lunar plus TVA, acest pachet include:

  • Integrare cu e-Factura
  • Utilizatori nelimitați
  • Număr nelimitat de documente
  • Rapoarte premium pentru afaceri
  • Acces la API (cu 700 de documente incluse, iar peste această limită se aplică o taxă de 0,015 € plus TVA per document)
  • Plugin-uri pentru magazine online: Magento, Woocommerce, Prestashop, OpenCart
  • Listă de prețuri per client
  • Grupare a produselor pe categorii
  • Modul e-Transport la 10 € lunar plus TVA.

Contact Smartbill. Pentru mai multe detalii și informații, te invităm să consulți site-ul oficial SmartBill, unde poți găsi și tutoriale utile despre e-factura și integrarea în SmartBill.

Concluzie finala despre modalitati de contact Smartbill

Pentru oricine își dorește o soluție eficientă și accesibilă pentru facturarea electronică, SmartBill reprezintă alegerea ideală. Cu opțiuni flexibile de abonament și funcționalități adaptate nevoilor diverse, SmartBill îți oferă instrumentele necesare pentru o gestionare eficientă a facturilor.

Indiferent dacă optezi pentru pachetul Silver, Gold sau Platinum, vei beneficia de integrare simplă cu e-Factura, posibilitatea de a personaliza facturile, acces la rapoarte detaliate și multe alte funcționalități utile.

Pentru mai multe detalii și pentru a începe utilizarea SmartBill, te invităm să accesezi site-ul oficial și să descoperi toate avantajele oferite de această platformă inovatoare. Contact Smartbill.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine