publicitate

Contact Engie Romania. Telefon si online. Reclamatii, deranjamente si avarii.

Contact Engie Romania. Cu o prezență consolidată în domeniul energiei, Engie România se remarcă ca unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii energetice din țară. Cu o gamă variată de oferte și soluții adaptate nevoilor clienților, Engie se implică activ în asigurarea unui acces facil și convenabil la energie pentru toți consumatorii săi. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și întrebărilor clienților, Engie oferă multiple modalități de contact, asigurând asistență rapidă și profesionistă pentru orice solicitare. Indiferent dacă este vorba despre informații despre serviciile disponibile sau despre noile oferte, echipa Engie este pregătită să ofere suport complet și să răspundă întrebărilor clienților cu profesionalism și promptitudine.

Modalitati de contact Engie Romania

Contact Engie Romania. Pentru a intra în contact cu Engie România și pentru a primi informații sau a afla despre noile oferte disponibile pentru clienții companiei, poți folosi următoarele modalități de contact:

publicitate

Telefon contact Engie Romania – relatii clienti

Apel telefonic:

 • Sună la numărul de telefon al Call Center Engie: 021 9366. Acest serviciu este disponibil de luni până vineri, între orele 08:30 și 19:00.

Contact international Engie Romania

Apel internațional:

publicitate
 • Dacă te afli în afara țării și dorești să intri în contact cu Engie, poți suna la numărul: 0040 21 264 0100.

Programare online la centrele Engie din Romania

Contact Engie Romania. Vizită la centrele ENGIE de relații cu clienții:

 • Poți merge personal la centrele ENGIE de relații cu clienții pentru a primi asistență sau informații suplimentare.

Contact FAX Engie Romania

Trimitere fax:

publicitate
publicitate
 • Pentru a trimite documente sau solicitări, poți folosi numărul de fax: 0040 21 264 0101.

Adresa Engie Romania

Trimitere prin poștă:

publicitate
 • Poți trimite solicitările tale prin poștă, la adresa: Direcția Comercializare Energie, Bd. Mărășești nr. 4-6, sector 4, București, cu mențiunea că este în atenția Departamentului Relații cu Clienții.

Indiferent de modalitatea aleasă, reprezentanții Engie România sunt pregătiți să ofere asistență și să răspundă întrebărilor sau solicitărilor tale în legătură cu serviciile și ofertele disponibile.

Telefon contact Parteneri Engie Romania

Contact Engie Romania. Pentru a intra în contact cu distribuitorii parteneri Engie sau pentru a obține informații specifice, puteți folosi următoarele numere de telefon:

 • Distrigaz Sud Retele: 021.92810 sau 800.877.778
 • Premier Energy: 0800.080.003
 • Progaz P&D: 0800.877.642
 • TRANSGAZ: 0800.872.674

De asemenea, puteți utiliza aplicația MyEngie pentru a intra în legătură cu serviciul de relații cu clienții și pentru a obține suport suplimentar. Aceasta oferă o modalitate rapidă și convenabilă de a comunica cu echipa Engie și de a primi răspunsuri la întrebările sau solicitările dumneavoastră.

Telefon contact deranjamente, reclamatii si avarii energie electrica si gaze naturale

Contact Engie Romania. Pentru a raporta situații de urgență sau defecțiuni tehnice în alimentarea cu gaze naturale sau electricitate, este crucial să contactezi operatorul de distribuție sau de rețea din zona ta fără întârziere.

Pentru aceste scopuri, poți apela la numerele de telefon ale Distrigaz Sud Retele, care sunt disponibile atât pentru apeluri locale, cât și pentru apeluri gratuite:

 • Telefon: 021 9281
 • Telefon gratuit: 0800 877 778

Este important să reții că raportarea promptă a unor astfel de situații este esențială pentru prevenirea unor incidente nedorite și pentru asigurarea siguranței tale și a celor din jur. De asemenea, Engie este una dintre cele mai mari companii de furnizare a gazelor naturale din România, având un rol semnificativ în asigurarea alimentării cu energie în țară.

Modificare conventie de consum energie electrica si gaze naturale

Pentru a modifica convenția de consum din contractul tău cu Engie, există mai multe modalități convenabile:

 1. Formularul de contact online. Accesează formularul de contact disponibil pe site-ul oficial al Engie. Selectează tipul de client și tipul de energie furnizată, iar apoi alege din categoria Contracte subiectul „Modificare convenție consum”. Completează informațiile solicitate și trimite cererea online.
 2. Apel telefonic. Poți suna la numărul de Call Center Engie, care este 021.9366. Acest serviciu este disponibil de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 20:00. Un operator Engie îți va oferi asistență în procesul de modificare a convenției de consum.
 3. Vizită la centrul de relații clienți Engie. Dacă preferi să rezolvi această problemă față în față, poți merge la oricare dintre centrele de relații clienți Engie. Acolo vei primi asistență și informații necesare pentru a solicita modificarea convenției de consum.

Gestionarea o puteti face si din aplicatia MyEngie.

Cand trebuie sa fac verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze naturale?

Verificarea tehnică periodică a instalației de utilizare a gazelor naturale se realizează la intervale de maximum doi ani conform legislației în vigoare. Pentru cei care utilizează centrale de apartament, verificarea tehnica periodica a centralei este obligatorie la fiecare doi ani și este o procedură diferită față de verificarea efectuată de Engie asupra instalațiilor de gaze naturale.

Centrala în condensare oferă o reducere a consumului de gaze naturale cu până la 20%, datorită eficienței crescute față de centralele convenționale. Pentru a optimiza consumul de gaze naturale în perioada de iarnă, se recomandă utilizarea unui termostat ambient setat la valorile 20 – 21 grade Celsius. Dacă observi un consum mai ridicat de gaze, poți trimite indexul autocitit către Engie Romania conform instrucțiunilor specificate în contract sau pe factura Engie.

Pentru orice informații suplimentare despre facturi, indexuri sau contracte, nu ezita să contactezi serviciul de relații cu clienții de la Engie, disponibil în secțiunea „Contact Engie Romania„.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine