publicitate

Contact DHL Romania. Telefon Relatii clienti si reclamatii

Contact DHL Romania. Telefon Relatii clienti. DHL, o divizie a Deutsche Post, a pătruns pe piața românească acum peste 30 de ani, transformându-se în una dintre cele mai importante companii de curierat active la nivel local în Romania.

În contextul extinderii comerțului online și a cererii crescute pentru serviciile de curierat, vă propunem o analiză detaliată și o sinteză rapidă a modalităților de contact cu DHL Romania pentru serviciile sale de curierat extern.

publicitate

Modalitati de contact DHL Romania

Contact DHL Romania. Iată câteva modalități de contact cu serviciul de relații cu clienții al DHL:

 1. Telefon contact DHL. Pentru asistență directă și rapidă, puteți apela la DHL Express la numărul de telefon 021 222 1 777, care vă pune în legătură cu serviciul call center pentru relații cu clienții.
 2. Telefon Asistență vamală. Pentru informații sau asistență legate de procedurile vamale, puteți suna la numărul 021 206 7120.
 3. Telefon WhatsApp. DHL oferă și suport prin WhatsApp pentru clienții săi. Puteți intra în contact cu serviciul de relații cu clienții pentru colete și curieri prin intermediul WhatsApp folosind link-ul disponibil pe pagina oficială DHL.
 4. Email. Dacă preferați să comunicați în scris, puteți trimite un email la adresa [email protected] pentru a obține asistență din partea echipei de suport DHL Express.

Este important de menționat că DHL Romania este susținută de o echipă de aproape 600 de angajați și operează cu 3 aeronave și o flotă de peste 200 de mașini, asigurând o acoperire extinsă și servicii de calitate pentru clienții săi din întreaga țară.

publicitate

Program Relatii Clienti DHL

Contact DHL Romania. Pentru a intra în contact cu echipa de suport de la DHL în România, vă recomandăm să apelați serviciul de relații cu clienții, departamentul de call center, în intervalul de program următor:

 • Program call center DHL Romania: Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

De asemenea, puteți vizita sediul central al DHL Express Romania situat pe Calea Floreasca, nr. 169A, etaj 8, sector 1, București, România. Acesta este un punct de întâlnire și de interacțiune directă cu reprezentanții DHL pentru orice întrebări sau solicitări pe care le aveți.

publicitate
publicitate

Reclamatii si sesizari DHL Romania

Pentru a depune o reclamație sau o sesizare la DHL România, precum în cazul altor companii de curierat, cum ar fi Fan Courier sau Sameday, există diverse modalități disponibile pentru clienți.

publicitate

Dacă întâmpinați probleme sau situații deosebite legate de expedierea coletelor prin DHL, vă recomandăm să urmați următorii pași:

 1. Verificați starea expedierii. Dacă expedierea dvs. nu a ajuns în termenul estimat de livrare de 10 zile, vă rugăm să contactați expeditorul, comerciantul sau magazinul online de la care ați efectuat achiziția. Expeditorul are posibilitatea să reclame coletul pierdut către DHL folosind canalele de comunicare oferite de companie.
 2. Contactați echipa de suport DHL. În cazul în care coletul dvs. a fost rătăcit în depozite sau a fost pierdut (lucru foarte rar), vă sugerăm să intrați în contact cu echipa de asistență și suport de la DHL. Puteți folosi metodele de contact menționate mai sus pentru a transmite reclamația sau sesizarea dvs. și pentru a primi asistență în soluționarea problemei.

Este important să menționăm că DHL dispune de proceduri și politici dedicate gestionării reclamațiilor și sesizărilor clienților, iar echipa lor de suport este disponibilă pentru a vă oferi asistența necesară în rezolvarea oricăror probleme întâmpinate în procesul de expediere a coletelor. Contact DHL Romania.

Alte informatii despre DHL Romania

DHL în România este reprezentată prin mai multe divizii specializate:

 1. DHL Express. Această divizie se ocupă cu serviciile rapide de curierat și transport, asigurând livrarea rapidă a coletelor în întreaga lume.
 2. DHL Global Forwarding. Oferă servicii de expediere și logistică la nivel global, facilitând transportul mărfurilor în întreaga lume, inclusiv soluții personalizate pentru necesitățile specifice ale clienților.
 3. DHL Freight. Specializată în transportul de mărfuri la nivel național și internațional, această divizie se ocupă de expedierea mărfurilor mai mari și a transportului de mărfuri pe distanțe mai lungi.
 4. DHL eCommerce. Oferă soluții de logistică și expediere adaptate comerțului electronic, facilitând gestionarea și livrarea comenzilor online.

DHL are integrare cu cele mai populare platforme de comerț electronic, cum ar fi WooCommerce, PrestaShop, Shopify și Adobe Commerce, permițând comercianților online să beneficieze de serviciile lor de expediere direct din magazinul online.

Pentru suport și asistență în utilizarea serviciilor DHL Express, clienții din România pot contacta departamentul dedicat de relații cu clienții. Echipa lor este pregătită să ofere asistență și soluții personalizate pentru orice nevoie sau întrebare.

Cu o creștere rapidă în întreaga lume de la înființare, DHL a devenit cea mai mare companie de logistică din lume, cu o vastă rețea globală și cu peste 600.000 de angajați. Prezența continuă și dezvoltarea lor în România indică angajamentul lor de a satisface nevoile partenerilor și clienților lor în continuare. Contact DHL Romania.

Preturi / Tarife DHL Romania

DHL oferă tarife preferențiale și competitive pentru clienții săi, facilitând gestionarea costurilor și asigurându-le acestora predictibilitate în bugetul de transport. Prin intermediul tarifelor bazați pe volum și cunoscute în avans, DHL face ca expedierea expres direct la domiciliu să fie o opțiune accesibilă și convenabilă pentru companii de orice dimensiune.

Interfața intuitivă a platformei MyDHL+ este o altă resursă valoroasă oferită de DHL România pentru clienții săi. Cu ajutorul MyDHL+, clienții pot gestiona toate aspectele legate de expedieri într-un mod eficient și simplu. Această platformă permite importul și exportul de mărfuri, programarea preluării coletelor, urmărirea expedierilor și plata facturilor, toate acestea cu ușurință și accesibilitate sporită.

Prin combinarea tarifelor preferențiale și transparente cu facilitățile oferite de platforma MyDHL+, DHL România se angajează să ofere clienților săi o experiență de expediere simplă, eficientă și rentabilă. Contact DHL Romania.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine