Utile
9 minute
36

Altex Contact

28.05.2024
0
Altex Contact
publicitate

Altex Contact: Ghid Complet pentru Relații Clienți și Asistență, reclamatii si retur comanda

Altex Contact si reclamatii. Altex este unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice și electrocasnice din România, oferind clienților săi o gamă variată de produse și servicii. Pentru a asigura satisfacția clienților și pentru a oferi asistență promptă, Altex pune la dispoziție mai multe modalități de contact, inclusiv telefonic și prin email. În acest articol, vom detalia toate metodele prin care puteți contacta Altex pentru diverse solicitări, de la întrebări generale până la reclamații și sesizări.

Contactarea Altex prin Telefon

Contactarea Altex prin telefon este una dintre cele mai eficiente metode de a obține asistență rapidă și directă. Prin intermediul liniei telefonice dedicate, puteți intra în legătură cu operatori pregătiți să răspundă la întrebările dumneavoastră și să ofere soluții pentru diverse probleme. Altex Contact.

publicitate

Numere de Telefon Altex pentru Relații Clienți și Reclamatii

Altex România pune la dispoziție două numere principale pentru contactarea serviciului de relații clienți:

 • 021.528.9196
 • 021.9196

Aceste numere de telefon sunt disponibile pentru diverse solicitări, inclusiv pentru:

publicitate
 • Obținerea de informații despre produsele și serviciile oferite de Altex
 • Verificarea stadiului comenzilor plasate online
 • Solicitarea de specificații tehnice ale produselor
 • Informații despre garanție și serviciile de livrare
 • Depunerea de sesizări și reclamații

Programul Call Center Altex

Pentru a răspunde eficient nevoilor clienților, Altex are un program bine stabilit pentru call center:

 • Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
 • Sâmbătă: 08:00 – 17:00
 • Duminică: Închis

Contact Altex prin Email

Pe lângă contactul telefonic, Altex oferă și posibilitatea de a lua legătura prin email. Adresa de email dedicată pentru relația cu clienții este:

publicitate
publicitate

Altex Contact.Prin intermediul acestei adrese de email, clienții pot trimite solicitări referitoare la:

publicitate
 • Comenzile online
 • Transportul produselor
 • Stocul de produse
 • Depunerea de sesizări și reclamații

Numere de Telefon pentru Diverse Magazine Altex din România

Având numeroase sucursale în întreaga țară, Altex oferă clienților posibilitatea de a contacta direct magazinele pentru informații specifice. Este recomandat să consultați site-ul oficial altex.ro pentru numerele de telefon actualizate ale fiecărui magazin. Iată câteva exemple de numere de telefon pentru magazinele Altex din București:

 • Altex București Auchan Titan: 021.794.4730
 • Altex București Auchan Vitan: 021.348.1521
 • Altex București Bucur Obor: 021.252.5239
 • Altex București Colentina: 021.796.2667
 • Altex București Colosseum: 021.794.4880
 • Altex București Grand Arena: 021.380.7908
 • Altex București Militari Auchan: 021.380.8765
 • Altex București Orhideea: 021.318.8795
 • Altex București Plaza România: 021.319.9952
 • Altex București Promenada: 031.426.0912
 • Altex București Sun Plaza: 031.436.6842
 • Altex București Vulcan: 031.437.8312

Metode Suplimentare de Contact și Asistență

Pe lângă metodele clasice de contact prin telefon și email, Altex oferă și alte modalități de a intra în legătură cu serviciul de relații clienți:

Fax pentru Vânzări Corporate

Pentru vânzări corporate, Altex pune la dispoziție un număr de fax:

 • 021.319.9939

Formular de Contact Online

Clienții pot utiliza și formularul de contact disponibil pe site-ul oficial altex.ro. Prin completarea acestui formular, puteți trimite întrebări sau solicitări care vor fi preluate de echipa de asistență clienți.

Informații Adiționale Despre Serviciile Altex

Altex Contact.Prin intermediul contactului telefonic sau email, clienții pot obține informații despre o gamă variată de subiecte, inclusiv:

 • Stadiul comenzilor: Verificați unde se află comanda dumneavoastră și timpul estimat de livrare.
 • Garanția produselor: Informații detaliate despre garanția produselor achiziționate și cum puteți beneficia de reparații sau înlocuiri.
 • Livrarea produselor: Detalii despre metodele de livrare, costurile asociate și numerele de telefon ale curierilor.
 • Retururi și rambursări: Proceduri pentru returnarea produselor și obținerea rambursării.
 • Disponibilitatea produselor: Verificați stocul produselor în magazinele fizice sau online.
 • Promotii și oferte: Informații despre oferte speciale, reduceri și campanii promoționale.

Reclamații și Sesizări Altex

În cazul în care întâmpinați probleme cu produsele sau serviciile Altex, puteți depune reclamații și sesizări prin următoarele metode:

 • Telefon: Apelați numerele de telefon dedicate 021.528.9196 sau 021.9196.
 • Email: Trimiteți un email la [email protected] descriind problema întâmpinată și atașați documentele relevante (factura, imagini etc.).
 • Formular de Contact: Utilizați formularul de contact de pe site-ul altex.ro pentru a descrie problema și a cere asistență.

Sfaturi pentru un Contact Eficient cu Altex

Pentru a vă asigura că obțineți rapid răspunsurile și soluțiile necesare, urmați aceste sfaturi:

 1. Pregătiți-vă informațiile: Aveți la îndemână detaliile comenzii, numărul de factură, codul produsului și orice alte informații relevante.
 2. Fiți clari și concisi: Explicați problema sau solicitarea dumneavoastră cât mai clar și concis posibil.
 3. Solicitați o confirmare scrisă: Dacă depuneți o reclamație sau o solicitare de asistență, cereți o confirmare scrisă a cererii și a acțiunilor care vor fi întreprinse.
 4. Verificați programul call center: Contactați Altex în timpul programului de lucru pentru a asigura disponibilitatea operatorilor.

Informații Detaliate despre Serviciile Altex prin Formularul de Contact

Formular de Contact Altex

Altex pune la dispoziția clienților săi un formular de contact online, ușor accesibil pe site-ul oficial, www.altex.ro. Acest formular este conceput pentru a răspunde rapid și eficient întrebărilor și solicitărilor clienților, acoperind o gamă largă de servicii și produse. Prin intermediul acestui formular, clienții pot solicita informații detaliate, pot depune reclamații sau pot oferi feedback direct echipei Altex.

Retur Online în 14 Zile Altex

Unul dintre serviciile apreciate de clienții Altex este politica de retur gratuit în termen de 14 zile. Acest serviciu este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice care au achiziționat produse din rețeaua de magazine Altex sau de pe site-ul oficial. Indiferent de motiv, clienții pot returna produsele nedorite, asigurându-se că acestea sunt în starea originală și că au toate accesoriile și documentele de achiziție.

Retur în Magazin Altex

Pe lângă returul online, Altex oferă și opțiunea de a returna produsele direct în magazin. Clienții au la dispoziție 14 zile de la data achiziției pentru a solicita returnarea produselor. Această opțiune facilitează procesul de retur, oferind posibilitatea de a discuta direct cu personalul din magazin și de a primi soluții rapide și eficiente.

Garanția Produselor Altex

Altex garantează calitatea produselor sale, respectând toate normele legale privind garanția. Fiecare produs achiziționat vine cu o garanție standard, care acoperă defectele de fabricație și alte probleme care pot apărea în timpul utilizării normale. Clienții pot fi siguri că vor beneficia de suportul necesar în cazul apariției unor probleme tehnice cu produsele achiziționate. Altex Contact.

ExtraGaranție

Pentru o protecție suplimentară, Altex oferă un serviciu opțional de ExtraGaranție. Acest serviciu poate fi achiziționat împreună cu produsul sau ulterior, în timpul perioadei de garanție standard. Contra cost, ExtraGaranția oferă beneficii suplimentare, extinzând perioada de acoperire și acoperind o gamă mai largă de defecte și situații.

Rezervă în Magazin

Un alt serviciu util oferit de Altex este posibilitatea de a rezerva produsele online și de a le ridica personal din magazin. Clienții pot alege să ridice produsele rezervate din orice locație Altex sau să opteze pentru livrarea la domiciliu. Această flexibilitate ajută clienții să economisească timp și să planifice achizițiile în funcție de nevoile lor.

Servicii de Instalare

Pentru aparatele de aer condiționat cumpărate de la Altex, clienții pot opta pentru serviciile de instalare oferite de partenerii magazinului. Acest serviciu asigură o instalare corectă și eficientă, garantând funcționarea optimă a echipamentelor și respectarea standardelor de siguranță.

Mobile Protect

Altex oferă și un serviciu de asigurare pentru echipamentele electronice și telefoanele mobile, denumit Mobile Protect. Acesta acoperă daunele accidentale și furtul, oferind clienților liniștea necesară că investițiile lor sunt protejate. Asigurarea Mobile Protect poate fi achiziționată odată cu produsul sau ulterior, în funcție de preferințele clientului.

2X Diferența

Programul „2X Diferența” este modul prin care Altex răsplătește loialitatea clienților săi. Dacă un client găsește același produs la un preț mai mic la un magazin concurent, Altex va returna de două ori diferența de preț. Această inițiativă subliniază angajamentul Altex de a oferi cele mai competitive prețuri de pe piață și de a asigura satisfacția deplină a clienților.

Date Generale despre Altex România

Altex este un exemplu de succes în antreprenoriatul românesc, evoluând de la un mic importator de televizoare second-hand la liderul pieței de retail electro-IT. În cei 30 de ani de activitate, compania și-a construit o reputație solidă bazată pe satisfacția clienților, oferind servicii de calitate și prețuri accesibile.

Cu peste 125 de magazine la nivel național și o gamă extinsă de produse, Altex oferă soluții financiare flexibile prin intermediul Credex, compania sa de credite de consum. Cu mai mult de 4.000 de angajați, Altex se angajează să ofere cele mai bune experiențe de cumpărături, respectând promisiunea de a oferi „cel mai mic preț din România”. Programul „2X Diferența” întărește această promisiune, asigurându-se că niciun client nu va găsi un preț mai bun în altă parte fără a fi recompensat.

Canale de Comunicare pentru Reclamatii și Nemulțumiri

Pentru a rezolva eficient eventualele nemulțumiri sau reclamații, Altex pune la dispoziție mai multe canale de comunicare:

 • Telefon: Apelați numerele de telefon call center 021.9196 sau 021.528.9196 pentru a discuta direct cu un operator.
 • Email: Trimiteți un email la [email protected], descriind problema și atașând documentele relevante. Altex Contact.
 • Fax: Pentru vânzările corporate, folosiți numărul de fax 021.319.9939.

Concluzie despre modalitatile de Altex Contact

Altex oferă multiple modalități de contact pentru a asigura satisfacția clienților și pentru a oferi soluții rapide la diverse probleme. Fie că optați pentru contactul telefonic, email sau utilizarea formularului de contact online, echipa de relații clienți Altex este pregătită să vă asiste cu profesionalism și promptitudine. Consultați site-ul oficial altex.ro pentru cele mai actualizate informații despre contact și pentru a accesa resursele necesare pentru o experiență de cumpărături plăcută și fără probleme. Altex Contact.

Informatii autor
Anisia Baicu

Cu un pasionat simț al cuvântului și o dragoste profundă pentru creație, Anisia Baicu este inima și mintea din spatele mesajeinfo.ro. Ca redactor principal, Anisia aduce un aer de prospețime și inspirație în fiecare mesaj și în fiecare articol publicat pe platformă.

Cu o experiență vastă în scriere creativă și redactare, Anisia îmbină măiestria lingvistică cu sensibilitatea emoțională pentru a crea conținut care să atingă inimile și mințile cititorilor. În fiecare cuvânt, se regăsește pasiunea sa pentru a transmite emoții puternice și mesaje încurajatoare.

Toate articolele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii pentru tine